Kirpik lifting ve kirpik perması arasındaki fark nedir dikkat edilmesi gerekenler ne?

Yaz aylarında sıklıkla tercih edilen kirpik lifting ve kirpik perması genellikle ikisi birbirine karıştırılıyor. İşte ikisi arasındaki o ince fark...

Kirpik lifting ve kirpik perması arasındaki fark nedir dikkat edilmesi gerekenler ne?

Biz kadınların istekleri tuhaf olmakla beraber hem güzel olmak istiyoruz hemde kozmetikten bir türlü vazgeçmiyoruz! Ancak değişen ve gelişen teknoloji ile beraber doğal güzelliğe geri dönüşümün başlangıç çubuğunu elimize aldık!  Son trendin yok gibi makyaj modasından sonra az kozmetik ürün kullanarak doğal güzellik elde etmeye çalışıyoruz. Kalıcı uygulamalar ile artık elimizin kozmetiğe gitmemesi ile beraber çeşitli kozmetik ürünleri sık sık kullanmayı bıraktık bile! Özellikle son zamanlarda rimelleri elimizin bir kenarı ile itip uzun süre kalıcılık sağlayan ve oldukça rağbet gören kirpik uygulamaları oldukça moda oldu! 

Çekici bakışları elde etmek için artık rimele ihtiyacımız kalmadı hacimli ve kıvırık kirpikler bizimle yatıyor bizimle kalkıyor! Ancak bir çok alanda olduğu gibi kirpik uygulamalarında da bir kaç çeşit var ve sürekli olarak bu çeşitleri birbirine karıştırıyoruz. Bugün elmaelma.com olarak sıklıkla tercih edilen 'Kirpik lifting ve kirpik perması' arasındaki farkı Güzellik Uzmanı Kübra Karaöz, detaylı bir şekilde anlattı.

kirpik liftingi ve kirpik perması

Kirpiklerin şeklini belli bir süre değiştiren ve kirpiklerin daha hacimli, uzun ve kıvrık görünmesini sağlayan kirpik liftingi tekniği ve kirpik perması ile kirpik liftinginin birbiriyle karıştırılmaması gerektiğine dikkat çekti. Yaz aylarında kadınları rimel sürmekten kurtaran en doğal ve kolay yöntemlerden biri olan kirpik lifting uygulamasının da kendi içinde bir çok çeşidi var. Söz konusu gözler ve kirpikler olunca son derece özenli davranılması gerektiğini söyleyen Kübra Karaöz; ''En iyi lifting uygulaması vitaminli lifting işlemidir'' diyor.

Vitaminli kirpik lifting ile kirpiklerinize uygulanan kaldırma işlemi esnasında, beslenemeyen ve çıkmayan kirpiklerinizin de çıkışı sağlanıyor. Güzellik Uzmanı Kübra Karaöz'ün kendi geliştirdiği patentli yöntemi ile uyguladı 11 ayrı kür içeren vitaminli lifting, kirpikleri düz ve cansız olan her kadın için ideal.

YAZ AYLARININ KURTARICISI!

Kirpik lifting ile kirpik permasını karıştırmayın, liftingde vitamin ve keratin yüklemesi yapılır. Permada yapılmaz, Yaz aylarında kurtarıcıdır, ciddi yapılırsa 60 gün kalıcıdır, rimel kullanılabilir ek madde yyoktur, kendi kirpiklerinizin profesyonel ve vitaminle kıvrılma işlemidir işlem süresi 40 dakikadır acı, ağrı ve yanma gibi hiçbir etkisi yoktur.

Yorumlar