Kirpik uzatma yöntemleri nelerdir serum ve bakım önerileri nelerdir?

Yüzün en önemli ayrıntılarından biri de kirpiklerdir. Bir kaç günde upuzun kirpiklere sahip olmak için sizler için hazırladığımız yöntemlere göz atabilirisiniz!

Kirpik uzatma yöntemleri nelerdir serum ve bakım önerileri nelerdir?

Kirpiklerinize sürekli olarak uyguladığınız ürünlerden dolayı bakımsızlaştığını düşünüyorsanız veya daha uzun kirpiklere sahip olmak istiyorsanız sizler için hazırladığımız yöntemlerle bir kaç günde uzun kirpiklere sahip olabilirsiniz. İşte daha etkileyici bakışlar için kirpik uzatma önerileri...

VAZELİN

Kullanımı çok çeşitli olan vazelini günlük hyatımızda bir çok kez kullanıyoruz. Peki vazelinin kirpikleri uzattığını daha önce hiç duymuş muydunuz? Evet yanlış görümüyorsunuz vazelin aynı zamanda kirpikleri uzatmada oldukça etkili bir yöntem yapmanız gereken tek şey parmağınızla veya kulak çöpü ile vazelinden biraz alıp kirpiklerinize uygulamak. Her gece yatmadan önce kirpiklerinize eşit miktarda uygulayın aradaki farkı bir kaç günde farkedeceksiniz.

GELENEKSEL ZEYTİNYAĞI!

Zeytin yağının içerisinde bulunan E, K vitamini antioksidan açısından oldukça zengindir. Yıpranmış veya dökülmüş kirpiklerinizde zeytinyağı bakımı ile eskisinden daha gür ve uzun kirpilere sahip olabilirsiniz. Saça ve vücudu nemlendirmede oldukça etkili olan zeytinyağı kirpikleri uzatmada birebir! Her gece yüzünüzü yıkadıktan sonra kulak çöpü veya temiz bir maskara fırçası yardımı ile kirpiklerinize eşit miktarda uygulayın 

BEBEK YAĞI

Kirpikleri uzatmanın bir diğer etkili yolu da bebek yağıdır. Bebekler için üretilen bu ürünün içerisinde kimyasal içermiyor! Her akşam yatmadan önce temiz bir maskara fırçası veya kulak pamuğu ile kirpiklerinize eşit bir şekilde uygulayın. 

HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI

Gerek saç maskesi gerek vücut nemlendirme gibi çeşitli işlevleri olan hindistan cevizi yağının önemli işlevlerinden biri de kirpik uzatmadan geçiyor. Her gece yatmadan önce kirpiklerinize kulap pamuğu yardımı ile eşit miktarda uyuglayın bir kaç günde güçlü kirpiklerinizin etkisini böylelikle hissedebilirsiniz.

 

 

Yorumlar