Kışın şık giyinmenin yolları kombinlerinize bu detayları ekleyin!

Moda tasarımcısı Seren Erdoğan, kış aylarında şık olmanın formülünü elmaelma.com okurları için anlattı. Erdoğan'a göre kış şıklığının formülü detaylarda gizli.

Kışın şık giyinmenin yolları kombinlerinize bu detayları ekleyin!

Kışın şık olmanın aslında daha kolay olduğunu söyleyen genç moda tasarımcısı Seren Erdoğan, kış aylarında maksimalist detayların çok önemli olduğunu söyledi.

Hastalıklardan korunmak için kat kat giyinmeyi tercih ettiğimiz kış aylarında şık olabilmenin formülünü açıklayan moda tasarımcısı Seren Erdoğan, “Soğuk havalarda hastalıklardan korunmak için kat kat giyiniyoruz. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta kalınlık sıralamasının ayarlanması. Kıyafetler giyilirken inceden kanına doğru sıralanmalı. Örneğin; kalın bir kazağın üzerine ince bir şey giyemeyiz, kalın kazağınızı kaşe bir kabanla tamamlayabiliriz” dedi. Kat kat giyinirken de şık olunabileceğinin altını çizen Erdoğan, kombinlerini tamamlarken maksimalist detaylardan faydanılabileceğini söyledi.

2018'İN ŞIKLIK TRENDLERİ 

2018 yılında moda olan maksimalist detaylarla kat kat görüntünün kırılabileceğini söyleyen Seren Erdoğan, “Kış aylarında kombinlerimizi; kullanacağımız büyük gözlükler, iri tokalı kemerler, broşlar ve büyük tasarımlı aksesuarlarla daha modernize gösterebiliriz. İlgi başka yöne kayacağı için yapılan küçük hatalarda görülmeyecektir” dedi.

Yorumlar