Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer'in reklam filmine izin vermedi tam bir maço çıktı!

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer'in reklam filmine izin vermedi . Başak Dizer'in kamera önüne çıkmaması için yasak koydu!

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer'in reklam filmine izin vermedi tam bir maço çıktı!

Organize İşler2 filmi ile seyirciyle buluşmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ tam bir maço çıktı. Yakışıklı oyuncu eşi Başak Dizer'i uçan kuştan bile kıskanıyor. Dizi, film ve reklam filmlerinin aranan isimlerinden Kıvanç Tatlıtuğ'un şöhreti eşi Başak Dizer Tatlıtuğ'a da sıçradı.Başak Dizer Tatlıtuğ'a teklif yağıyor. Fakat her seferinde ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Başar Dizer'e gelen reklam tekliflerini geri çeviriyor. Ünlü bir moda markasının yetkilileri ise geçen günlerde güzelliğinin yanı sıra stil danışmanlığındaki başarısıyla da adından söz ettiren Başak Dizer Tatlıtuğ'a reklam yüzü olması için teklif götürdü. Fakat Başar Dizer, teklifi eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un olumsuz yanıt vermesinden dolayı yine geri çevirdi. Başak Dizer'i ikna etmek için reklam fimi ücretini 1 milyon liraya kadar çıkardılarsa da nafile. Kıvanç kararından dönmedi. Reklam projesi rafa kalktı. 

KISKANÇLIK YÜZÜNDEN KAMERAK KARŞISINA GEÇMESİNİ İSTEMEDİ 

Firmayla yaptığı görüşme sonrası eşine danışan Başak Dizer, Kıvanç Tatlıtuğ'dan olumsuz yanıt aldı. 2016'da nikah masasına oturduğu Başak Dizer'le evliliğini gözlerden uzak yaşayan ünlü oyuncu, iddiaya göre kıskançlık yüzünden stil danışmanının kamera karşısına geçmesini istemedi. Bunun üzerine marka yetkilileri, Başak Dizer'i ikna etmek için reklam filmi ücretini 1 milyon liraya kadar çıkardı. Ancak bu rakam da Kıvanç Tatlıtuğ'un fikrini değiştirmedi ve reklam projesi rafa kalktı.

 

KIVANÇ'IN MAÇOLUĞU TUTTU

Ünlü oyuncunun eşinin reklam filminde oynamasına izin vermemesi ise "Kıvanç'ın maçoluğu tuttu" yorumunu da beraberinde getirdi.

 

Yorumlar