Koç 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Koç haftalık burç yorumlarına göre bu hafta Koç burcu Yeni Ay etkisi ve biten Merkür gerilemesinin etkilerini yaşayacak. İşte 3-9 Aralık haftası Koç yorumu.

Koç 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Koç burcunu bu hafta neler bekliyor diye merak edenler için 3-9 Aralık haftalık Koç burcu yorumunun detayları elmaelma.com'da. Astrolog Hande Kazanova 3-9 Aralık haftası Koç burcu yorumlarını bu haftanın önemli Astrolojik olayları ışığında anlattı. 3-9 Aralık Koç haftalık yorumlarına göre Koçlar rahat bir nefes alın çünkü Merkür gerilemesi sona eriyor. 6 Aralık'ta bitecek olan Merkür retrosu sonrası ise Koçlar 7 Aralık'taki Yeni Ay ile yeni bir döngüye girecekler. Merkür gerilemesi sırasında karar almakta zorlanan Koçlar için Yeni Ay rahatlatıcı bir etki yaratacak. İşte 3-9 Aralık Koç burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi. Kendinizi ve enerjinizi doğru kullanmakta zorlandığınız haftalardan bir tanesi. Bu yüzden sinirli girişimler, aksiyonlar size zarar verebilir. Yine aldatıcı durum ve olaylara karşı bu hafta daha fazla dikkat etmeniz gerekicek. Perşembe günü Merkür düzeliyor. Merkür’ün düzelmesiyle beraber para alanlarınız düzelicek. Ortak para girişimlerinizde, para alanlarınızla daha etkili kararlar alacağınız bir döngü içersinde olacaksınız. Cuma günü oluşacak Yeni Ay yabancılarla yapılacak olan işler, seyahat, ticaret, yayıncılık ile ilgili konularda önemli konularınız adına sizi destekleyecek. Diğer taraftan hiç şartlar sizin elinizde olmayabilir. Beklenmedik yerlerden gelecek etkilerle aldatıcı ve sizi zorlayan bir takım girişimler altında da olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin."

KOÇ NASIL BİR BURÇTUR?

Önceliğin her zaman kendisinde olmasını ister. Sabırsız ve aceleci davranışları onları kazalara açık kılar. İlgiyi üzerlerine bir şekilde çekmeyi başarırlar. İlgilerini ve algılarını sürekli açık ve meşgul tutmanız gerekir. Kendi kararlarını kendi alır ve direk harekete geçerler. Sürekli meşguldür. Her türlü olayı başlatmaktan keyif alırlar ama ilgileri çabuk söner. Çok meraklıdır, keşfetmeyi, karıştırmayı, soru sormayı sever. Risk almayı sever ve her türlü rekabet ortamından zevk alır. Hatta rekabet ortamları o kazandığı sürece onun için motivasyon kaynağıdır. Pratik değillerdir, bu yüzden deneme-yanılma şeklinde öğrenirler. Zekidir ve açık sözlüdür. Sinirlidirler ama öfkeleri çok uzun sürmez.

Koç burcu kafa ve vücudu temsil eder. Yüzdeki tüm darbeler, kabarıklıklar, sivilceler, çiçek hastalığı, çatlak dudaklar, polip, mantar hastalığı, felçler, baş ağrıları, migren ve kellik Koç burcu ile ilişkilendirilir.

 

Yorumlar