Koç burcu 2015 yıllık astroloji yorumu!

Astrolog Demet Baltacı 2015 için Koç burcunun astrolojik haritasını değerlendirdi. Bakalım 2015 yılında Koç burcunu neler bekliyor?

Koç burcu 2015 yıllık astroloji yorumu!

Sevgili koçlar 2015 yılı aşk ve ilişkiler alanında şanslı olduğunuz yeni adımlar atabileceğiniz kariyerinizde de bazı dönüşümleri tamamlayabileceğiniz son yıllarda başlamış olan girişimlerde önemli adımlar atabileceğiniz bir yıl olabilir.

Yılı değerlendirirken kollektif gezegenlerin etkilerine dikkat etmek gerekiyor. Öncelikli şans gezegenimiz Jüpiter’ den bahsedelim. Aslında Jüpiter’in etkilerini 27 Temmuz 2014’den bu yana siz hissetmeye başladınız.

Jüpiter Aslan burcunda size olumlu etkilerini, enerjilerini  göndermeye başladı. 2015 yılının 11 Ağustos’ una kadar da Jüpiter Aslan burcunda kalacakBu dönem içerisinde kendinizi biraz daha iyimser, pozitif hissedebiliriniz, daha girişken olabilirsiniz. Sosyal yaşamda özellikle aşk ve duygusal hayatınızda önemli şansların, fırsatların çıktığı, çocuklarla ilgili beklentilerinizin gerçekleştiği bir dönem olabilir. 11 Ağustos’tan sonra Başak burcuna geçecek olan Jüpiter yıl sonuna kadar sizi iş, kariyer ve para konularında daha fazla destekleyecek.

koc.jpg

Burcunuzda ilerleyen Uranüs, Jüpiter ile olumlu açılar içerisinde olacağı için bu yıl  yaşamınızda bazı süprizler bekleyebilirsiniz. Bunlar hayal ettiğiniz konular olabilir veya hiç beklemediğiniz, umut etmediğiniz kavramlar da olabilir. 

Özel ilişkileriniz, kariyeriniz ve maddi durumunuzda gerçekten bazı özel fırsatların karşınıza çıktığı keyifli, hareketli bir yıla giriş yapıyoruz sevgili Koçlar.

Mart, Nisan, Temmuz ve Ekim ayları sizin için gerçekten çok önemli olabilir.

2014 yılının 23 Aralık’da disiplin gezegeni Satürn Yay burcuna geçti.

Satürn yıl boyu Yay burcunda ilerleyecek. Retro harekette bulunduğu 16 Haziran-19 Eylül aralığında Akrep burcunun son derecelerine kısa bir süre dönüş yapacak. Bu dönemde belki yine finansal konularda bazı son işaretler gelebilir ya da kısıtlayıcı enerjilerle karşılaşabilirsiniz.

2012 yılı Ekim ayından bu yana Akrep burcunda ilerleyen Saturn sizi finansal konularda zorladı, başkalarından gelen kaynaklarınız kısıtlanmış olabilir. Vergi, sigorta, emeklilik, kredi, nafaka, miras vb. hisseli paralar ile ilgili konularda mücadeleleriniz olmuş olabilir. Yaz aylarında onların belki de son dokunuşları gerçekleşecek ve bu konulardaki yapılandırmalar tamamlanacak.

Yay burcundaki Saturn 2017 yılı sonuna kadar sizin için yaşamınızda önemli temeller oluşturmanıza, daha kalıcı adımlar atmanız ve kariyerinizi şekilllendirmenize yardım edecek. Yaşam amaçlarınız, hayata bakışınız yeniden yapılandırılabilir ve bunlar uzun vadeli olabilir. Eğer son dönemlerde bu alanlarda ihmal ve belirsizlikler varsa bu yıldan itibaren daha kararlı  ve azimli davranmalısınız.

Kişisel gelişiminiz, yüksek öğrenim, işinizle, kariyerinizle bağlantılı eğitimler, hukuksal kavramlar, din, maneviyat, uzun seyahatler, yabancı ülkeler, dış ticaret ve uzak akrabalarınızla ile ilgili konulara Satürn çeki düzen verebilir.

Bu alanlara ilgi göstermek, eksiklerinizi tamamlamak ve sorumluluklar almak için önemli bir dönemdesiniz. Satürn çalıştığınız, ihmal etmediğiniz taktirde size önemli ödüller verebilir.

Eğitiminizi tamamlayabilirsiniz, uluslararası bazı işler, ticari konular söz konusu olabilir. Seyahatler, medya, yayıncılıkla ilgili kavramlar veya hukuksal konularda Satürn, zaman zaman sizi zorlayacak; zaman zaman yeni sorumluluklar verecek; ama kesinlikle size birşeyler öğretecek ve sizi güçlendirecek.

koc-2.jpg

Neptün 2012 yılından bu yana Balık burcunda ilerliyor.

Neptun Balık burcunda size aşırı duygusallık verebiliyor ve bazen toplumdan uzaklaşmak, kendi kabuğunuza çekilme ihtiyacı hissedebiliyorsunuz. Özellikle yaşamınızda bir şeyler yolunda gitmediğinde bunu daha fazla hissedebilirsiniz. Ancak bu enerjilere çok fazla teslim olmamanız gerekiyor. Aksi halde aşırı fedakarlık ve kendini kurban hissetme durumları oluşabilir.

Ocak, Şubat ve Kasım, Aralık döneminde Neptün, Satürn ile sert görünümler yapacağı için bu duygular daha da yoğunlaşabilir. Hem psikolojik hem bedensel sağlık sorunlarına karşı daha tenkinli olmalı, bağışıklığınızı güçlendirecek uygulamaları aksatmamalısınız. Neptün on ikinci evinizde manevi ve ruhsal alanlara biraz zaman ayırmak için sizi destekliyor; bu alanlarda önemli açılımlar ve farkındalıklar olabilir. Bilinçaltınızdaki zararlı duygulardan kurtulmanızı sağlayacak ruhsal şifa ve arınma çalışmaları yapabilirsiniz. Neptün yaratıcılığınızı da çok arttırabilir; sanatsal konulara zaman ayırırsanız gerçekten çok yaratıcı eserler de ortaya çıkarabilirsiniz.

koc-4.jpg

Uranüs ve Plüton 2011 yılından beri yaşamınızın yapı taşlarında önemli değişimler konusunda sizi zorladı. Yaşamınızdaki otorite kavramları, üstleriniz aile büyükleri veya  tamamen kendi hırslarınız ve tutkularınız nedeniyle ciddi baskılar hissettiniz. Bu yıl da artık bunun son demlerini yaşadığınızı söyleyebiliriz. Mart ayında son kez Uranüs ve Plüto kare açı yapacak ve ondan sonra birbirinden yavaş, yavaş uzaklaşmaya başlayacak. Siz de bu dönemde kariyerinizde artık önemli adımlar atabilirsiniz. 

20 Mart- 4 Nisan, 13 Eylül, 28 Eylül’de meydana gelecek Güneş ve Ay tutulmaları yaşadığımız olayları hızlandırabilir ve bize yeni kapılar açabilir. Bu tutulmalar hem kariyeriniz, hem de iş ve özel her türlü birlikteliğinizde radikal kararlar vermeniz ve girişimde bulunmanız konusunda bu yıl sizi zaman zaman  hem zorlayacak hem destekleyecek…

 
Yorumlar