Koç burcu 2019 sağlık yorumu

Koç burcu 2019 sağlık yorumuna göre 2019'da özellikle yılın başlarında ve yaz sonunda sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor sevgili Koçlar.

Koç burcu 2019 sağlık yorumu

2019 yılında Nisan başı doğumlu bir Koç'sanız (1-10 Nisan) yılın ilk aylarından itibaren Satürn'den alacağınız ters açılarla, sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. 13 Şubat ve birkaç gün boyunca enerjinizi kontrollü kullanmaya çalışmalısınız. Hızlı hareket etmeyi isteyebilir, risk almaya yatkın olabilirsiniz. Bu da kazalara davetiye çıkarmanız, sakarlıkla hareket etmeniz anlamına gelebilir. 19 Şubat'a kadar hızlı gelişmeler altında olacaksınız. 

5 Mart itibariyle bu yıl içinde ilk kez gerilemeye başlayacak olan Merkür sahneye çıkıyor. Bu dönemde sağlığınıza gereken özeni göstermeniz gerekecek.

18 Ağustos  ve sonrasında sağlığınıza, görüntünüze önem vereceksiniz. Spora başlamak, diyet yapmak öne çıkabilir. Enerjiniz yükseldiği için iş koşturmalarınız artabilir, bu dönemde sağlığınızı ve yapacaklarınızı ihmal etmemelisiniz.

30 Ağustos'ta oluşan Yeni Ay sağlığınızla ilgili konularda önemli girişimlerinizi ve adımlarınızı destekliyor. Beslenme şekliniz, diyetinizle ilgili konularda önemli girişmlerinizi ve adımlarınız destekliyor. Beslenme şekliniz, diyenitile ilgili konularda bu Yeni Ay'ı kullanmalısınız. 

14 Eylül'de gerçekelşen Dolunay'da sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. İşlerinizin yoğunluğu günlük hayatın koşturmacası, belki de başladığınız bir beslenme ve diyet programı bu Dolunay'da yaşayacaklarınızla beraber hassas duygusal kararlar almanızı sağlayabilir. Enerjiniz düşük çalışabilir, sağlığınızda alerjiler ufak tefek sıkınlarla karşılaşabilirsiniz. 

(Elele dergisi Hande Kazanova Astroloji 2019 kitabından alıntıdır)

Yorumlar