Koç burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Koç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Koç burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Koç burcunu bu hafta neler bekliyor? Koç burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre Koç burcunu, ilişkiniz yoksa sürpriz dalgalanmalar olabilir! Değişik konu ve olaylar bu hafta gündeminize oturacak. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Koç burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Koç Burcu: Bu Pazartesi, duygusal olarak değişken ve farklı bir gün geçirebilirsiniz geçirebilirsiniz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyaç duyduğunuz bu dönemde, değişik konu ve olaylar daha fazla ilginizi çekecek. Uzak yerlerden alacağınız haberler bu haftabaşı sizi heyecanlandırabilir.

Haftaortasında kafanızdaki planları hayata geçirebilirsiniz. Disiplinli ve planlı atılacak adımlar kariyerinizde istediğiniz oluşumları karşınıza getirebilir. Kalıcı ve uzun vadeli adımlar atabilir, verdiğiniz sözleri tutmanın hazzını yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde gizli ve platonik olana bu hafta daha fazla ilgi duyacaksınız. Yine başka insanlara yardım etme isteğiniz ön plana çıkabilir. Kalbiniz boşsa gizli ilişkiler, çok ön plana çıkmayan ilişkiler daha çok ilginizi çekebilir.

Haftasonu yakın çevre ilişkilerinizde, yanınızda çalıştırdığınız insanların hayatında veya yanında çalıştığınız insanlara karşı daha fazla ilgili ve fedakar adımlarla ilerleyebilirsiniz. Dış ortamlarda çatışmalara ve anlaşmazlıklara dikkat edin.''

Yorumlar