Koç burcu haftalık yorumları parçalı güneş tutulması aşkı bozacak!

Koç burcu haftalık yorumları ve 11 Ağustos 2018 parçalı güneş tutulması Koç burcu etkileri elmaelma.com'da. İşte Koç aşk falı, sağlık falı, para falı ve iş falı

Koç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Koç burcunu bu hafta neler bekliyor, Koç burcu aşk falı, Koç burcu sağlık falı, Koç burcu iş falı ve Koç burcu para falının detayları ile 11 Ağustos 2018 cumartesi günü gerçekleşecek olan parçalı güneş tutulması Koç burcunu nasıl etkileyecek sorularının yanıtlarını haberimizden okuyabilirsiniz. Astrolog Hande Kazanova'nın 6-12 Ağustos 2010 haftası burç yorumlarına göre Koç burcu bu hafta salı ve cuma günlerine dikkat etmeli. Parçalı güneş tutulması Koç burcunu özel hayat alanında etkileyecek ve Koç aşk falında sıkıntılı bir dönemi başlatacak. Hande Kazanova haftalık Koç burcu yorumunun detayları şöyle:

"Sevdiğiniz insanla olan bağlantınızı arttırabilir, aynı zamanda ilişkinizin güzelleştiğini bu dönem içersinde görebilirsiniz. İlişkideki problemleri gidermek, karşı tarafla daha güzel vakit geçirmek, ortak atılacak adımlardan yana fayda sağlamak adına güzel haftalardan bir tanesi olacak. Yine bu dönem içersinde özel hayatınız ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalarınız yüksek olabilir yada parasal konuları biraz kafanızda abartıyor olabilirsiniz. Özellikle borsa da yatırım yapıyorsanız Salı ve Cuma günleri dikkatli olmakta fayda var. Özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizi toparlayacağınız ve sevginizi karşı tarafa rahatlıkla aktaracağınız aynı şekilde karşı taraftan sevgi göreceğiniz haftalardan bir tanesi.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI KOÇ BURCU ETKİLERİ

Haftanın en önemli özelliğinin başında Cumartesi günü oluşacak parçalı güneş tutulması geliyor. Bu güneş tutulmasını özel hayatınızda yaşayacaksınız sevgili Koç’lar. İlişkinizde hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir, özel hayatınızda sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Yine çocuklarla ilgili konu ve temaların hızlı, beklenmedik olayların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Kreatif işleriniz, sportif faaliyetleriniz, hobileriniz ile ilgili atacağınız adımlar bu dönem içersinde karşınıza çıkacak."

BU HAFTA DİĞER BURÇLARI NASIL ETKİLEYECEK? HAFTALIK BURÇ YORUMLARI VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI BURÇLARA ETKİLERİ İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar