Koç burcu haftalık yorumu Hande Kazanova 5-11 Kasım 2018

Koç burcu haftalık yorumu Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. 5-11 Kasım haftası Koç haftalık burç yorumuna göre Koçları özel hayatları zorlayacak.

Koç haftalık burç yorumu 5-11 Kasım haftası için elmaelma.com'da. Koç haftalık burç yorumlarını elmaelma.com okurları için anlatan Hande Kazanova, bu haftaki Yeni Ay'ın Koç burcunu nasıl etkileyeceğinin detaylarını da verdi. Haftalık Koç yorumunda 5-11 Kasım 2018 haftasında en kritik gün Çarşamba. 7 Kasım Çarşamba günü gerçekleşek olan Yeni Ay Koç burcu için parasal etkiler gösterecek. Koç haftalık aşk için ne diyor, Koç haftalık para ve iş yorumunda neler var? Koç haftalık yorumu detaylarını haberimizden okuyabilir yada haberimizdeki playerdan Hande Kazanova'nın anlatımıyla izleyebilirsiniz. İşte 5-11 Kasım haftalık burç yorumlarının detayları... "16 Kasım’a kadar Venüs ikili ilişkiler, özel hayat ve ortaklaşa adımlarınızda sizi test edebilir ve bu alanlarda ilişkilerinizde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Çarşamba günü Akrep burcunda bir Yeni Ay gerçekleşecek. Bu Yeni Ay ortak parasal konularda atacağınız adımlarını destekleyen bir Yeni Ay olacak. Ortak parasal konularda, ödemelerinizde, kredi, vergi konularında adım atmak istiyorsanız biraz hızlandırılmış şekilde devreye koymaya özen gösterin. Perşembe günü itibariyle seyahat, eğitim, medya, hukuk, ithalat, ihracat, yabancılarla yapılacak olan işlerde şanslı olacağınız bir döngü içersine giriyorsunuz. 1 yıl boyunca iyi bir öğrenci olacak, kendinizi geliştirmekten alıkoyamayacaksınız. Haftasonu güzel etkiler devrede olacak. Cuma günü kadın - erkek ilişkilerinde sıkıntı ve problemlerinizi gidermek anlamında hayat size gülümseyebilir. Yeni gelecek haftada önemli insanlardan alacağınız desteklerle yolunuzda ilerleyebilirsiniz."

KOÇ BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ (21 MART – 20 NİSAN)

Tıpkı yeni uyanan, bahara hazırlanan doğa gibi, ilk burç olan Koçlar’ın en temel özelliği cesaret, atılım ve öncülüktür. Koç burcu ne yapmak istiyorsak onu yapan yanımızdır.

Yanmanın ne olduğunu bilmeden, sobaya değmeye çalışan bir çocuk gibi içgüdülerinin kendisini yönlendirdiği, canı ne isterse yapmaktan çekinmeyen, başkalarına ve özellikle ne yapacağını söyleyen insanlara karşı umarsız davranan bir kişiliktir. Çok iyi bir fikir adamıdır ama yalnız o kadar… İçinden yükselen ateşle, bir fikrin peşinden koşmaktan çok çabuk sıkılır. Bu sıcacık, içten çocuk devamlı arayış içindedir ve kendini yeni savaş alanlarına atmaktan çekinmez. Açıklık, doğruluk onun için önemlidir. Belki bu yüzden, Terazi burcundaki diplomasi ve denge arayışını hep kıskanacak ve kendisini en iyi Terazi burcunun kefelerinde tartacaktır.

Hareketli olan Koç insanları sabırsız ve zaman zaman anlayışsız yapılarıyla, zamana karşı görünüm sergilerler. Ufak tefek sakarlıklar, kazalar ve gözüpek oluşları nedeniyle düşünmeden atılan adımlar, yollarına engeller çıkartsa da, her defasında yılmadan yeniden ayağa kalkan Koçlar, Mars’ın bitmek bilmez enerjisini hayat boyu taşıyacaktır. Bir Koç’un heyecanına her zaman ortak olmalısınız; asla köstek değil. Yoksa hiç beklenmedik bir düşman kazanabilirsiniz.

Koç burcu Güneş’te canlılığı, yaşamı yüceltirken, Ay burcunda bulunması, duygusal konularda zorlanmalara neden olur. Merkür Koç’ta, düşünmeden konuşmayı getirir. Venüs’te bulunan Koç ise, ilişkilerde kıskançlığı ve huzursuzluğu tetikler.  Mars Koç’ta çok güçlüdür ve devamlı mücadele arayışını gösterir.  Jüpiter Koç’ta, lider ve aktif yanlarımızın bize şans vereceğini söylerken, Satürn Koç, mukayese ve kuvvetli bir sebeplendirme gücü verebilir.

Element: Ateş

Nitelik: Öncü

Arketipler: Savaşçı, öncü, lider, gözüpek, hayatta kalan

Uğurlu günü: Salı

Madeni: Demir, çelik

Uygun taşı: Elmas, pırlanta, yakut, ateş opal, hematit

Uygun meslekler: Doktor, askerlik, polislik, metal işleme, ralli pilotluğu, cerrahlık, politika, pazarlama, gazetecilik, şov dünyası, sinema, mühendislik.

KOÇ BURCU KASIM AYI YORUMUNU VE MERKÜR GERİLEMESİ ETKİLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar