Koç burcu haftalık yorumu 20-26 Ağustos 2018

Koç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Koç 20-26 Ağustos 2018 haftalık burç ve aşk yorumları ile Dolunay etkisinin sonuçları haberimizde.

Koç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Koç burcunu bu hafta neler bekliyor, Koç burcu aşk yorumları bu hafta için neler söylüyor, Koç burcu aşk, iş, sağlık ve para yorumlarında neler var sorularına 20-26 Ağustos 2018 Koç haftalık yorumlarında yanıt bulmaya çalıştık. İşte Astrolog Hande Kazanova'nın 20-26 Ağustos 2018 haftası için yaptığı Koç burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Arkadaş ortamlarınızda, meclislerinizde tartışmalar, felsefeler, görüşmeler, konuşmalar kendinizi bir üst noktaya taşımanıza ve hayatınızı daha da güzelleştirmenize sebep olacak. Önünüzdeki 1 ay boyunca kimliğinizi ve kişiliğinizi iş hizmet ve sağlıkla ilgili konularda göstermeye başlayacaksınız. İşiniz herşeyin önünde gelebilir ve yine işverenseniz işe alınacak kişilerin listesi yada yanınızda çalıştırdığınız insanlarla olan konular devreye girebilir. Sağlığınızla ilgili konularında hızlandığını göreceksiniz. Cumartesi ve Pazar bizi destekleyen etkiler devrede. Hem yaptığımız işlerde hem de attığımız adımlarda diğer insanlardan göreceğimiz destekler yüksek olurken diğer tarafta da maddi konularda da güzel şeylerle karşı karşıya geleceksiniz sevgili Koçlar. Pazar akşamı yaşanacak dolunay bir olayın iç yüzünü ortaya çıkartabilir. Gergin etkiler altında olabilir ve kendinizi rahat hissetmiyor olabilirsiniz ama bu dolunayda biraz hayatın akışına kendinizi bırakmanız herşeyi daha da kolaylaştıracaktır."

BU HAFTANIN ÖNEMLİ ASTROLOJİ OLAYLARI VE ETKİLERİ

23 Ağustos saat 07:08'den 23 Eylül saat 04:54 arasında Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreç her yıl olduğu gibi, iş hayatınız başta olmak üzere sağlığınızla ilgili konular üzerinde odaklanmak ve düzenlemelerde bulunmak anlamı taşır. Birçok pürüz ayıklanır, aksaklıklar ortadan kaldırılarak işlerlik kazanılır, verimlilik esas alınır.

İŞ VE AŞK İÇİN AKILCI DÜŞÜNÜN

Bu süreçte iş veya aşk hayatınızla ilgili konularda akılcı bir şekilde düşünmeli, iyi niyet ve fedakarlığın ölçüsü iyi ayarlanmalıdır. Çocuklarınız veya yakın çevrenizle ilişkiler, eğitim hayatınızla ilgili konuların da titizlikle ele alınacağı bir dönemdir.
Sevgili Koçlar, 26 Ağustos saat 14:56 Balık burcunda oluşacak Dolunay, biraz hassasiyet yaratıyor. Mücadele etmekten yorgunuz desek daha doğru olacak. Bazen nasıl da hayal kırıklığı yaşıyoruz. Oysa ki gereksiz şeylerin üzerinde durduğumuzun ve kendimizi üzdüğümüzün farkına varmıyoruz. Biz böyle üzülürsek, içimize atarsak, her şeyi kafamıza takarsak nasıl ayakta duracağız. Gelin bugün işlerimizi elden geldiğince iyi organize edelim.

KOÇLAR PARAYA DİKKAT!

Hesabımızı bilelim. Aşırı çalışıp kendimizi harap etmeyelim. İlişkimizde veya iş hayatında sorunlar varsa ve son günlerde bir şeyler canımızı sıkıyorsa, bunun nedenleri üzerinde duralım. Bu problemin kaynağına bakarsak, çaresini de buluruz. Gözümüz açık olsun. Bizi üzmelerine izin vermeyelim. Sağlığımızı önemseyelim. Her nefeste bir fırsat vardır diyerek her güne adım atalım. Evet bugün duyarlıyız. Her şeyi bırakıp gitme arzumuz yoğun, alınganız, başkalarının değerimizi bilmesini istiyoruz. Ancak böyle olmuyor diye, pes etmek yok. Dinlenme molaları, beden ve ruh sağlığımıza iyi gelecek aktivitelere yönelmek faydalı, kimse için kendimizi kurban etmemek gerekiyor.

Yorumlar