Koç burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

Koç burcu kadını olumlu ve olumsuz özellikleri elmaelma.com'da. Zodyak'ın ilk burcu olan Koç kadınları cesur ve atılgandır ancak bencil yönlerine dikkat!

Koç burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

Koç burcu kadınını tanımak istiyorsanız Koç burcu kadını olumlu ve olumsuz özelliklerini mutlaka öğrenmelisiniz. Zodyak'ın ilk burcu olan Koç burcunun elementi ateştir. Bu nedenle Koç burcu kadını olumlu özelliklerinin başında serüvenci, atılımcı, cesur, yüksek enerjili, özgürlüğüne düşük ve dolambaçsız oluşu gelir. Tabi ateş grubunda yer alan Koç burcu kadını bu kadar özgürlüğüne düşkün olur da olumsuz özellikleri olmaz mı? Koç burcu kadını olumsuz özelliklerinin başında bencil oluşu, kendini önplanda tutan kişilikte olmaları gelir. Koç kadını olumsuz özelliklerinden biri de çabuk sinirlenen, aniden kavga edebilen yönleridir. 

Hareketli olan Koç insanları sabırsız ve zaman zaman anlayışsız yapılarıyla, zamana karşı görünüm sergilerler. Ufak tefek sakarlıklar, kazalar ve gözüpek oluşları nedeniyle düşünmeden atılan adımlar, yollarına engeller çıkartsa da, her defasında yılmadan yeniden ayağa kalkan Koçlar, Mars’ın bitmek bilmez enerjisini hayat boyu taşıyacaktır. Bir Koç’un heyecanına her zaman ortak olmalısınız; asla köstek değil. Yoksa hiç beklenmedik bir düşman kazanabilirsiniz.

KOÇ BURCU KADINLARI HER ZAMAN BEĞENİLMEK İSTER

Koç burcu kadınları her zaman, herkes tarafından beğenilmek ister. Bu konudan da oldukça zevk alır. Herkes tarafından beğenilen ve aranılan bir kadın olmasına rağmen, kendilerine olan güvenleri çokta üst düzey değildir. Her zaman eksik bir yanlarının olduğu düşüncesindedir. Genel olarak kendinin ilgilendiği alanların peşindedir. Koç burcu kadınlarının sosyal olarak hayatları oldukça yoğun geçer. Her zaman güzel ve kalabalık bir ortama sahiptir. Arkadaşları ile iyi vakit geçirmekten keyif alır. Arkadaşlarının onlar için önemli olduğunu söylemiştik. Bu nedenle değer verdiği kişilerin asla ama asla özel günlerini unutmaz ve yanlarında olmaya çalışır.

KOÇ BURCU KADININ FİKRİNİ ALMAZSANIZ...

Koç burcu kadını bir konuda kendisinin fikrinin alınmasından büyük zevk alır. Özellikle insanlara yardım etmekten hoşlanır. Koç kadını eveleyip, gevelemekten hoşlanmaz. Düşüncesi ne ise, olduğu gibi karşısındaki insana aktarır. Bu kadının biraz asi olduğunu söylemek mümkündür.

KOÇ KADINI BİTTİ DEMEZSE BİTMEZ!

İkili ilişkilerinde görsellik, estetik ve nezakete değer verir. Sosyal ilişkiler ve maddi açıdan güçlü, sanata ve sosyal yaşama değer veren bir partnerlerle ilişki kurar. Daima yeni deneyimlere açıktır. Bu durum onun bir konuya yıllarca üzülmesini engeller ve sorunlarını kendi başına çözümleyebilir. İstediklerini elde etme konusunda sabırsızdır. Bitti demedikçe ilişkiyi bitirmek zordur, çünkü bir şekilde karşısındaki insana hitap etmeyi bilir ve onu geri döndürme becerisine sahiptir.

KOÇ KADINI KISKANÇ MIDIR?

Koç kadını lider yaradılışlıdır ve ilişkilerde blöflere gelemez. Yalnızlık korkusu yoktur, tek başına hareket edebilir. Eğer size karşı duyguları varsa açık ve dürüst davranır ve size bunu bir şekilde belli eder. Gizli, saklı olandan ve oyunlardan hoşlanmaz. Doğrucu, dürüst ve direkt davranış şekli vardır. Aşkları gibi öfkeleri de yoğun ve şiddetli olur. Ne var ki öfkesi uzun sürmez ve bir süre sonra kızdığı konuyu unutur. Kin tutma özelliği yoktur, bağışlayıcıdır. Kendi hatalarından ders alma konusunda öğrenecek çok şeyi olan bu kadının, bireyselliği ve özgürlük anlayışı gelişmiştir, bu yüzden baskıya ve kısıtlamaya gelemez. Koç kadını eğer gerçekten seviyorsa çok kıskanç olur. Hayatında olan kişiyi aldatmaz ve daima dürüst davranır. Çocuksu ve iyi niyetlidir. Yöneticilik işlerinde başarılıdır.

KOÇ GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ 21 MART-21 NİSAN

Element: Ateş

Nitelik: Öncü

Arketipler: Savaşçı, öncü, lider, gözüpek, hayatta kalan

Uğurlu günü: Salı

Madeni: Demir, çelik

Uygun taşı: Elmas, pırlanta, yakut, ateş opal, hematit

Uygun meslekler: Doktor, askerlik, polislik, metal işleme, ralli pilotluğu, cerrahlık, politika, pazarlama, gazetecilik, şov dünyası, sinema, mühendislik

Yorumlar