Koç Ekim 2018 aylık burç yorumu cinselliğe dikkat!

Koç Ekim 2018 aylık burç yorumu elmaelma.com'da. Koç burcu aylık yorumlarına göre Ekim 2018'de Koçlar için cinsel sorunlar görünüyor. İşte Koç aylık yorumları..

Koç Ekim 2018 aylık burç yorumu cinselliğe dikkat!

Koç Ekim 2018 aylık yorumları elmaelma.com'da. Koç aylık yorumlarına göre 2018'de Koçları özellikle iş ve para alanında önemli günler bekliyor. Ancak Ekim 2018 için Koçları uyarmakta fayda var. Koçlar Ekim ayında cinsel sorunlar yaşayabilirler. Koç Ekim 2018 etkilerinde Dolunay hakimiyeti var. Aynı zamanda bu ay Koç burcu yeni girişimlerle parlayacak. İşte Ekim 2018 aylık Koç yorumunun detayları... Ekim ayı Koçlar için özellikle işbirliği içinde olunan üçüncü kişilerle olan ilişkilerin hakimiyetinde başlayacak. Koçlar için Ekim ayında 23 Ekim'den sonra mali kaygıların olduğu günler başlayacak. Mali kaygılar aynı zamanda cinsel ilişkileriniz üzerinde de tutucu bir etki yaratabilir. Ekim ayındaki Dolunay günleri Koçlar için kendi projelerini tanıtmak ve yeni girişimler başlatmak için ideal bir zaman olacaktır. Grup işbirliği gerektiren uzun vadeli projelere başlıyorsanız 11 Ekim sizin için en ideal tarih olacaktır Koçlar çünkü 11 Ekim'de Güneş ile Pluto arasında avantajlı durumdasınız.

25 Ekim'den sonra düşüncelerini finansal planlama konularına çevirin. Bu planlama uzun vadeli ve güvenlik temelli olsun. Ayın son günlerinde ise seyahat ve yüksek enerjili günler sizi bekliyor. 

Ekim ayında Koçlar evlililk ve hayatınızı paylaştığınız kişiler konusuda özenli olmalılar. Koçlar bu ay özellikle de evliliklerinde tavizlere açık olabilirler ancak bu ilişkilerde bir dizi sorunu da beraberinde getirebilir bu nedenle duyarlı ve sınırlı ilgi ve tavizler verdiğinizden emin olun. 

Ekim ayı aynı zamanda Koçlar için geçmişten gelen borç miras gibi para alanlarında bazı gelişmeler de getirebilir. Aynı zamanda cinsel sorunlar da yaşayabilirsiniz Koçlar. Bu sağlık alanında özellikle cinsel aktivitelerinizi bozucu özellikler gösterebilir. 

Ekim ayı Koçlar için tam bir iş hayatında atılım ayı olacak. Koçlar işlerinde üretken ve rahat hareket edebilecekleri alanlar bulacaklar. Yakın iş ortaklarınızla açık ve samimi tartışmalar yapmak için iyi bir zaman. 

24 Ekim'de finans işlerinden anlayan insanların önerilerine kulak veren Koçlar para kazanack. 12 Ekim'de sezgileriniz devreye girecek ve arkadaşlarınıza yönelik manevi içgörünüz artacak. 

16 Ekim'de alacağınız iyi haberler kutlama değer olabilir. 

Koç bu ay ayrıca uykuya fazla ihtiyaç duyabilirler. Sağlığınıza dikkat edin. 

Koç ekim 2018 burç yorumları elmaelma.com

KOÇ BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ

KOÇ (21 Mart – 20 Nisan)

Element: Ateş

Nitelik: Öncü

Arketipler: Savaşçı, öncü, lider, gözüpek, hayatta kalan

Uğurlu günü: Salı

Madeni: Demir, çelik

Uygun taşı: Elmas, pırlanta, yakut, ateş opal, hematit

Uygun meslekler: Doktor, askerlik, polislik, metal işleme, ralli pilotluğu, cerrahlık, politika, pazarlama, gazetecilik, şov dünyası, sinema, mühendislik

Tıpkı yeni uyanan, bahara hazırlanan doğa gibi, ilk burç olan Koçlar’ın en temel özelliği cesaret, atılım ve öncülüktür. Koç burcu ne yapmak istiyorsak onu yapan yanımızdır.

Yanmanın ne olduğunu bilmeden, sobaya değmeye çalışan bir çocuk gibi içgüdülerinin kendisini yönlendirdiği, canı ne isterse yapmaktan çekinmeyen, başkalarına ve özellikle ne yapacağını söyleyen insanlara karşı umarsız davranan bir kişiliktir. Çok iyi bir fikir adamıdır ama yalnız o kadar… İçinden yükselen ateşle, bir fikrin peşinden koşmaktan çok çabuk sıkılır. Bu sıcacık, içten çocuk devamlı arayış içindedir ve kendini yeni savaş alanlarına atmaktan çekinmez. Açıklık, doğruluk onun için önemlidir. Belki bu yüzden, Terazi burcundaki diplomasi ve denge arayışını hep kıskanacak ve kendisini en iyi Terazi burcunun kefelerinde tartacaktır.

Hareketli olan Koç insanları sabırsız ve zaman zaman anlayışsız yapılarıyla, zamana karşı görünüm sergilerler. Ufak tefek sakarlıklar, kazalar ve gözüpek oluşları nedeniyle düşünmeden atılan adımlar, yollarına engeller çıkartsa da, her defasında yılmadan yeniden ayağa kalkan Koçlar, Mars’ın bitmek bilmez enerjisini hayat boyu taşıyacaktır. Bir Koç’un heyecanına her zaman ortak olmalısınız; asla köstek değil. Yoksa hiç beklenmedik bir düşman kazanabilirsiniz.

Koç burcu Güneş’te canlılığı, yaşamı yüceltirken, Ay burcunda bulunması, duygusal konularda zorlanmalara neden olur. Merkür Koç’ta, düşünmeden konuşmayı getirir. Venüs’te bulunan Koç ise, ilişkilerde kıskançlığı ve huzursuzluğu tetikler. Mars Koç’ta çok güçlüdür ve devamlı mücadele arayışını gösterir. Jüpiter Koç’ta, lider ve aktif yanlarımızın bize şans vereceğini söylerken, Satürn Koç, mukayese ve kuvvetli bir sebeplendirme gücü verebilir.

EKİM AYI DİĞER BURÇLAR İÇİN NELER GETİRECEK? DETAYLI AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar