Koç haftalık burç ve aşk yorumu-Mars gerilemesi neler getirecek?

Koç haftalık burç yorumu ve Koç burcu haftalık aşk yorumu elmaelma.com'da. 25 Haziran-1 Temmuz Koç haftalık burç ve aşk yorumu için Mars gerilemesine dikkat!

Koç haftalık burç yorumlarına göre bu hafta Koçlar için çok önemli haftalardan biri olacak. Astrolog Hande Kazanova'nan haftalık Koç burcu yorumlarına göre Koç burçları ve yükselen Koçlar bu hafta Mars gerilemesinden etkilenecekler. Özelliklek Koçlar bu hafta salı gününden itibaren Mars gerilemesi nedeniyle sıkıntılı ve problemli bir döneme girebilirler. Koç haftalık burç ve aşk yorumunda Perşembe gününde gerçekleşecek Dolunay da önemli etkiler yaratacak. İşte Hande Kazanova'nın Koç burcu haftalık yorumu. Hande Kazanova'nın 25 Haziran- 1 Temmuz 2018 haftası için Koç burcu yorumlarını haberimizdeki videodan da izlebilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın yorumlarına göre bu hafta Koçları bekleyenler...

"Bu hafta önemli haftalardan bir tanesini yaşayacaksınız sevgili Koç ve yükseleni Koç olanlar.  Girişim ve hareket gezegeni Mars, salı günü itibariyle gerilemeye başlayacak. Mars sizin sosyal çevre, arkadaşlık ilişkileri konusunda gerileyecek. Yaklaşık Ağustos ayının ortalarına kadar bu alanlardaki girişimlerinizde sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimalinize karşı dikkatli olmakta fayda var.

KOÇLAR BU HAFTA MARS GERİLEMESİNDE ÖNEMLİ İŞLERE BAŞLAMAYIN 

Mars geri giderken önemli işlere başlanmaz, önemli girşimlerde bulunmayın. Sosyal çevrenizle beraber başlatacağınız işleriniz varsa dikkatli olmakta fayda var. Çarşamba günü bu anlamda biraz sizi zorlayacak günlerden bir tanesi. Aile ortamlarınızda aile büyüklerinizden gereken desteği göremeyebilirsiniz. Perşembe günü bir Dolunay gerçekleşecek bu Dolunay kariyer alanlarınızda önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Cuma gününden sonra daha fazla eğlenceli konu ve olaylara yöneliceksiniz."

Yorumlar