Koç Kasım 2018 aylık burç yorumu aşk-para-iş falınız

Koç aylık burç yorumu Kasım 2018 aşk ve para falı elmaelma.com'da. Kasım 2018 Koç aylık burç yorumunda Merkür gerilemesi (retro) etkileri ve uyarı da var.

Koç Kasım 2018 aylık burç yorumları aşk para iş falı elmaelma.com'da. Koç aylık yorumlarına göre Kasım 2018'de Koç burcunu aşk ve evlilikte zorlu ancak iş ve kariyerde şanslı günler bekliyor. Koç Kasım 2018 yorumlarına göre evli Koçlar için boşanma gündeme gelebilir. Koç Kasım 2018 etkilerinde Merkür gerilemesi büyük önemde. 17 Kasım'daki Merkür gerilemesi diğer adıyla Merkür retrosu Koç burcunu kariyer ve iş alanında etkisi altına alacak. Bir çok burcun aksine Merkür retrosu Koçlar kariyer alanında olumlu etkileyecek. Kasım 2018 aşk falında kötü bir gidişat olan Koçlar için özellikle para ve iş alanında yarım kalan işleri tamamlamak büyük bir şans getirecek. Kasım 2018'in ikinci yarısında sağlığınıza özellikle de ruh sağlığınıza dikkat edin Koçlar. Koç Kasım 2018 aylık yorumunda aşk hayatında sıkıntılı günler görünüyor. Özellikle mevcut ilişkisinde sorunlar yaşayan Koçlar Kasım ayında bu sorunları daha görünür hissedecekler. Kasım 2018 astrolojik yorumlarına göre eski ilişkileriniz de bu ay sizi yorabilir sevgili Koçlar. İşte Kasım 2018 Koç burcu aylık yorumu aşk, iş, para, sağlık falı detayları...

KOÇ KASIM 2018 AŞK FALI

Kasım 2018'in ilk yarısı, özellikle evli olan veya uzun süreli ilişkileri olan Koçlar huzursuzluk ve gernginlik yaşayacaklar. Kasım 2018 ileri seviyede anlaşmazlık yaşayan evli ve uzun soluklu ilişkileri olan Koçlar için boşanma ve ayrılık ayı olabilir. 16 Kasım'a kadar Venüs Koç burcunun ilişkilerinde yönetici konumda olacak. Ancak kesin kararlar almadan önce biraz daha bekleyin deriz sevgili Koçlar. Bazı Koçlar için ise Kasım 2018 kişisel bağımsızlık alanlarını sorgulayarak geçecek. Bireysel özgürlükleri kaybetme korkusu Kasım 2018'de Koçlar için belirginleşecek. 

Bekar ve ilişkisi olmayan Koçlar için 16 Kasım'da Mars'ın hareketi yeni ilişkiler için heyecanlı günler getirecek. Yeniden başlamak isteyen Koçlar için ise affedici, hoşgörülü ve açık bir ruh hali yaratacak. Bunun da ötesinde, Kasım ayının ikinci yarısı hem iyimser hem de yeni ufuklar kazanma arzusuyla, hem entellektüel hem de sevdalılarla dolu gibi görünüyor. Kasım'ın ikinci yarısı Koçlar için romantik esintiler içeriyor. 

KOÇ KASIM 2018 İŞ VE PARA FALI 

Kasım 2018 bilgi için iyi bir zaman ve hayata bakış açınızı genişletmek için şanslı bir dönem. Özellikle adalet, din veya yüksek öğrenimle ilgili alanlarda çalışıyorsanız, profesyonel olarak da dahil şartıyla faydalar sağlayabileceğiniz çoklu fırsatlar var. Eğer yarım kalmış çalışmalarınız varsa sevgili Koçlar Kasım 2018'de mutlaka tamamlayın. Çünkü tamamlanan işler size büyük şanslar yaratacak. 

17 KASIM MERKÜR RETROSU KOÇ BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK?

Koç'un çalışma evinde etkili olan Merkür, 17 Kasım 2018'de gerilemeye yani retro yapmaya başlayacak. Merkür retrosu Koç burcunu kariyer ve iş alanında etkileyecek. Özellikle 17-20 Kasım arasında bu etki belirginleşecek. Mars'ın Jüpiter ve Merkür ile ayın ikinci yarısında yaptığı gergin yönler ile tartışma halinde olduğunuz kişilerle ilişkilerinizi iyice bozacak. 

Koç Kasım 2018 para falında ise parayla ilgili olarak, işler bu kadar net değil ve planlarınızı gözden geçirmeniz gerekiyor. 7 Kasım 2018 tarihli Yeni Ay, Koç'un 8. evinde (krediler, vergiler, aynı zamanda miras ve pasif gelir) gerçekleşiyor, paranız için plan yapma, masrafları azaltma ve tasarruf stratejisi oluşturma konusunda dikkatli olun. 

16 Kasım 2018'den sonra, bilgi sahibi kişilerden veya finansal danışmanlardan tavsiye almanız gerekir.

KOÇ KASIM 2018 SAĞLIK VE RUH FALI

Koç burcunun iyimserliği ve coşkusu, zaman zaman, garip bir mağduriyet krizi ya da güven eksikliği yaratabilir. 

16 Kasım 2018'de, Koç - Koç yöneticisi - 12. evinize giriyor (izolasyon, kronik hastalık ve şifa, bilinçaltı zihin ve gizli düşmanlar). Bu yüzden en büyük düşmanınız genellikle sizden değil, özellikle de aniden herkesin size karşı savaşan veya küçümseyici tavırlara düştüğü düşüncesi sizde hakim olabilir

17 Kasım 2018'den sonra, Merkür gerilemede olduğunda, iletişim size bazı zorluklar yaratabilir. Merkür'ün Koç’un sağlığına da hükmettiği gerçeğini göz önünde bulundurarak, özellikle de ayın ikinci yarısında, içinde bulunduğunuz şekle ve ruh sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz.

Kasım 2018'de Koç için son bir öneri: Başarılı olma olasılığınızı arttırmak için, beklentilerinizin gerçekçi olmasına özen gösterin. Mütevazi olun hem kendiniz hem de başkaları hakkında. 

MERKÜR GERİLEMESİ NEDİR?

Peki nedir bu Merkür retrosu, merkür gerilemesi olarak da anılan Merkür retrosunda neler yaşanır, neden astroloji için Merkür retrosu bu kadar önemli? Yeni başlayanlar için Merkür retrosunun detayları ve Merkür retrosu 2019'un burçlara etkilerine ilişkin detaylar elmaelma.com'da. Merkür retrosuyla ilgili öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarıdır. Merkür, günlük olarak, günlük hayatımızda karşılaştığımız önemsiz detayların yanı sıra, notlar, hatırlatmalar, telefonlar, rutin, otomobiller, yazılı mesajlar, e-postalar, teknoloji, ithalat, ihracat, cep telefonu gibi temel bilgileri de temel olarak aklımızda geçen her şeyi yönetir.

Merkür güneş sisteminin en küçük gezegeni ve aynı zamanda en hızlısıdır, çünkü güneşin yörüngesini sadece 88 günde tamamlar. Hızlı derken, sadece hızdan bahsetmiyoruz, aynı zamanda genel çevikliğinden bahsediyoruz. Roma mitolojisinde, Hermes, Merkür, Olympian tanrılarının en zekisi olarak anılırdı. Hermes onların habercisi ve tercümanıydı, dolayısıyla "Merkür, haberci" terimiydi.

Peki Merkül gerilemelerinden nelere dikkat etmek gerekir? Merkür retroları iletişim, ev aletleri arızaları, yanlış anlamlar,alınganlıklar,asılsız dedikoduların yoğun olduğu dönemler diyebiliriz. Elektronik eşyalarımız da bozulmalar olabilir. Bu cep telefonları, bilgisayar, tv'ler vb.. gibi eşyalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

İş yaşamızda gelirsek iş değişikliği için uygun bir dönem saylmaz. Bu zamanlada yeni başlangıçlara, yeni projelere imza atmamak önemlidir. Fakat uzun zaman önce ayarladığınız bazı işleriniz hatta evlilik tarihleriniz Merkür gerileme zamanına denk geliyorsa tabi ki bu bir sorun değil. Bu zamanlarda sakınca yoktur. Konu ne olursa temelleri önceden atıldığı için işinize devam edebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için harika bir zaman diyebiliriz..

KASIM AYI TÜM BURÇ YORUMLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

2019 MERKÜR GERİLEMESİ (RETRO) TARİHLERİ VE BURÇLARA ETKİLERİ 

Yorumlar