Koltuk altı tüylerini almanın 2 pratik yöntemi zerdeçal ve gül suyunu...

Koltuk altı tüylerini almanın pratik yöntemleri nelerdir? Biz kadınlar kıl tüy işlerinden nefret ettiğimiz aşikar! Ancak bu 2 yöntem işinize yarayabilir!

Koltuk altı tüylerini almanın 2 pratik yöntemi zerdeçal ve gül suyunu...

Birçok kadının şikayetçi oldu bir diğer konu ise kıl tüy işleridir! Alması her ne kadar çok zor gelde se bir an önce kurtulmak istediğimiz vücudumuzdaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için istisnasız bir çok yöntem var! Ancak elmaelma.com okurlarımız için bir araya getirdiğimiz 2 pratik yöntemle özellikle en gözle görülür yer olan koltuk altınızdaki tüylerden bir an önce kurtulabilirsiniz! Hadi öyleyle merak edilen o yöntemlere geçelim...

ZERDEÇAL VE GÜL SUYUNDAN MACUN!

Malzemeler; Yarım bardak zerdeçal tozu, gül suyu veya süt, havlu, ılık su, kalın bir macun elde edene kadar gül suyu ya da sütü zerdeçal tozuyla karıştırın. Ardından, koltuk altlarınıza sürün ve yarım saat kadar bırakın. Sonra havluyu ılık suda ıslatın ve macun ile tüyleri temizlemek için kullanın.

KARBONAT HER YERDE!

Malzemeler; Karbonat ve su

Karbonat ve suyu karıştırarak akışkan olmayan bir macun yapın, sonra koltuk altlarınızdaki tüylerin üzerine sürün. Karbonatı gece boyunca koltuk altında bırakın, sabah ılık su ile yıkayın. Koltuk altınızın kurumasını önlemek için nemlendirici uygulayın.

Bu iki tarif de tüylerin temizlenmesine yardımcı olmalarının yanı sıra, vücut kokusunu ve aşırı terlemeyi önleyecektir.

Yorumlar