Koton Beauty yeni koleksiyonunda neler var ne zaman satışa çıkacak?

Doğanın renklerini yeniden keşfetmek ister misiniz? Koton Beauty’nin üç farklı temadan oluşan yeni Essentials serisi renk ve ürün çeşitliliği sunuyor.

Koton Beauty yeni koleksiyonunda neler var ne zaman satışa çıkacak?

Koton Beauty, doğanın renklerini yeniden keşfetmek isteyen kadınları, ürün zenginliği yaşattığı kozmetik dünyasına davet ediyor. Yeni Essentials serisinde çok kullanımlı ürünlerin etkisi ön plana çıkıyor. Bare Minimum, Fire Starter ve Mystic temalarıyla sezona sunulan Koton Beauty Essential serisi ile ilkbahar-yaz sezonunun makyaj trendlerini belirleniyor. İşte satışa sunulan yeni koleksiyon...

BARE MİNİMUM KOLEKSİYONU İLE NATÜREL GÜZELLİK

Bare Minimum teması natürel güzellikten ilham alınarak tasarlanan ürünleriyle yaz mevsiminin favorileri arasında yer alıyor. Nude ve bronz tonlarının ağırlık gösterdiği farlar ve kontür stick ile yüz hatlarına doğal ve canlı bir görünüm kazandırılıyor.

FİRE STARTER İLE SICAK TONLARI YAŞAYIN!

Fire Starter teması tarçın ve sıcak renk skalasının yumuşak dokunuşlarını far paleti ile gözlerinize yansıtıyor. Koleksiyonun öne çıkan ürünü multi stick fonksiyonel kullanımı bu temada bir tarafı ile allık bir tarafı ile highligter görevini üstleniyor. Çok amaçlı kullanımın yanı sıra parlak ve mat kullanım seçeneklerini de sunan multi stick yanaklarınızı yaz sıcaklığındaki tonlarla ısıtıyor.

MYSTİC ESİNTİLERİ PEMBE İLE HİSSEDİN

Pembenin her tonunun güzelliğe ayrı bir dokunuş yaptığı Koton Beauty Mystic teması göz alıcı dudaklar ve gizemli bakışları hedef alıyor. Etnik desenlerden ilham alınarak hazırlanan temada kadife dokulu lipstick dudakları ön plana çıkartırken, mürdüm renklerde far paleti göz alıcı bakışlar yaratıyor. Yanaklara canlılık getiren doğal pembe tonlarındaki Multi Stick ise hem mat hem sedefli kullanım seçeneği ile temada yer alıyor.

Yorumlar