Koton Beauty'den iki yeni ürün Ink Liner Pen ve Runwal All in One Maskara özellikleri ve fiyatları

Koton Beauty ailesinin yeni üyeleri Ink Liner Pen ve Runway All in One Maskara ikilisi belirgin gözler, etkileyici bakışlar yaratıyor.

Koton Beauty'den iki yeni ürün Ink Liner Pen ve Runwal All in One Maskara özellikleri ve fiyatları

Koton Beauty, bakışlarıyla ön plana çıkmak isteyen kadınlara Ink Liner Pen ve Runway All in One Maskara ikilisini sunuyor. Yapısı ve dokusuyla kusursuz bir göz makyajı deneyimi sunan ürünler ile kadınlar hayal ettikleri güçlü ve belirgin bakışlara kavuşuyor.

INK LINER PEN 

Kalıcı ve kolay sürülen bir eyeliner deneyimi yaşatan Ink Liner Pen, yenilikçi keçe ucuyla ince ve kalın seçenekleri sunuyor. Ink Liner Pen, hızlı kuruyan ve dağılma yapmayan yapısıyla istenilen etkiyi 12 saat kalıcılıkla buluşturuyor. Yoğun siyah renkteki ürünün black-slim ve black-medium seçenekleri de bulunuyor. İki taraflı kullanımı sayesinde uzun kullanım ömrüne sahip olan Ink Liner Pen’in satış fiyatı ise; 19.99 TL.

RUNWAY ALL in ONE MASKARA 

Koton Beauty Runway All in One Maskara hacimli, uzun ve belirgin kirpikler ile gözlerinizi ön plana çıkarıyor. Kremsi dokusu ve uyumlu fırçası ile kirpiklere dolgun görünümü ağırlaştırmadan kazandıran maskara, özel hazırlanmış içeriği ile daha uzun ve güçlü kirpikler yaratıyor. Topaklanma sorunu olmadan kirpiklerin belirginliğini artıran Koton Beauty All in One Maskara tek ürünle istenilen bütün etkileri bir arada sunuyor.

Yorumlar