Kova burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Kova burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Kova burcunu bu hafta neler bekliyor? Kova burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre Kova burcunu, haftanız olduğunuzdan biraz daha gergin başlayabilir. Ancak ilerleyen günlerde kişisel girişimleriniz ve eğitimleriniz tarafından destekleneceksiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftaya biraz zorlanarak ve üzerinizde bir takım gerginlikler hissederek başlayabilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Kafanız belirli konulara takılı olacak ve olayları büyütmeye meyilli olacaksınız. Haftanın genelinde ise, kişisel girişimleriniz ve adımlarınız için önemli bir tutulma sizi bekliyor. 

Çarşamba günü yapılması gereken günlük işlerinizi halledebilirsiniz. Sizi heyecanlandıran bir çok şey karşınıza gelebilir. Hayata umutla, derinden ve biraz da orijinal yaklaşmayı tercih edeceksiniz.

Perşembe günü yakın çevrenizden farklı ve sıradışı teklifler alabilir, farklı yaklaşımlarınızla işlerinizde dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Eğitime dayalı konularda da hayat sizi destekleyecek. İyimserliğinizle her tür işin altından rahat kalkacaksınız yalnız bu iyimserliği çok fazla abartmayın.

Cuma günü oluşan Parçalı Güneş Tutulması, hayatınızda önemli adımları ve yepyeni başlangıçları karşınıza getirebilir. 16 Şubat (+,- 3gün) yakınlarında doğduysanız hayatınızda önemli değişimler oluşabilir. Bu tutulma sizi parlatabilir ve yaptığınız işlerde size başarı verebilir sevgili Kovalar. Yükseleniniz Kovaysa, hayatınız ve fiziksel sağlığınızla ilgili önemli ve büyük gelişmeler altındasınız, önemli girişimleriniz konusunda bu tutulmada destekleneceksiniz.

Cumartesi günü sosyal çevre alanlarınızda atışacak önemli adımlarınızda parasal yönden kafanız net olmayabilir. Para harcamalarınıza toplum içinde dikkat etmelisiniz. Pazar gününden sonra tamamen parasal konulara odaklanacaksınız. Kafanız bu alanda yaratıcı ama biraz kararsız çalışabilir. Yine de satış, ticaret alanlarınız aydınlanıyor. Güzel işler becereceksiniz.''

Yorumlar