Kova burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Kova burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi. Kendi benliğinizi dinlemelisiniz!

Kova burcunu bu hafta neler bekliyor? Kova burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Kova burcunu, Ani çıkışlarınız yüzünden çevrenizdeki insanlar tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlara karşı duygusal dengesizlikleriniz olabilir sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Ani çıkışlarınız veya çabuk sıkılganlığınız ilişkilerinizde insanların sizi anlamasını zorlaştırabilir. Diğer yandan kısa bilgileri, yolculukları seveceksiniz.

Salı günü itibarıyla yakın çevre ilişkileriniz daha fazla önem kazanmaya başlıyor. Akraba veya kardeşlerinizle olan bağlantılarınızı arttırabilir veya satış, reklam, pazarlama işleriniz varsa onların üzerine daha fazla eğilebilirsiniz. Bu dönemde yakın çevrenizde olup bitenler daha fazla sizi ilgilendirecek. Yine önemli bir konuşma veya görüşme devreye girebilir.

Cuma günü Merkür geriliyor. İletişime dayalı işlerinizde yanlış anlaşılmalara açıksınız. İnsanlara kendinizi anlatmak kolay olmayabilir. Bir eşyanız, elektronik bir aletiniz bu dönemde bozulabilir. Evrak kayıpları, randevuların karışması sizi zorlayabilir. 15 Nisan’a kadar yeni bir işe başlamayın, önemli görüşmeleriniz olursa karar vermeyin. Vermek zorunda kalırsanız üstünden birkaç kez geçin. Cumartesi günü kolay sinirlenmelere ve tepki vermelere açık olacaksınız. Enerjinizi doğru düzgün kullanamamaktan kaynaklı kaza ihtimaline karşı hazırlıklı olun. Korkularınızın sizi yönlendirmesine izin vermeyin.''

Yorumlar