Kova burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Kova burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Kova burcunu bu hafta neler bekliyor? Kova burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Kova burcunu, parasal konulardaki harcamalarınızı biraz sizi etkileyebilir ancak hafta içerisinde yeni iş teklifleri yüzünüzü güldürebilir! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşında çalışma koşullarınıza odaklanacak ve parasal konularda harcamaya meyilli olacaksınız sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Özel hayatınızda bencilliğinizi ve kendinize düşkünlüğünüzü kontrol etmeye çalışın. Kendinize yapacağınız yatırımlar bu hafta hızlanıyor.

Mart ayında kazançlarınız ve harcamalarınız arasında gidip gelebilir, sosyal çevrenizdeki aktiviteler ve arkadaşlarınız için fazlasıyla para harcayabilirsiniz. Bu paraları harcamaktan korkmayın çünkü bu hafta Perşembe ve Cuma günleri misli misli karşılığı gelecek, iş fırsatlarınız parasal konularda yüzünüzü güldürecek. Önemli iş teklifleri ve görüşmeleriyle karşılaşacaksınız.

Cuma günü sabaha karşı oluşan Dolunay ortak para alanlarınızda gerçekleşiyor. Eşinizin veya partnerinizin hayatındaki maddi değişimler sizin hayatınızı da etkileyebilir. Bir miras, borç, ödeme, sigorta veya vergi işleriyle uğraşabilir veya kredi ödemeniz varsa onunla ilgili konuların öne çıktığını görebilirsiniz. Her halükarda para meselelerinde ölçü ve denge bu dolunayda önem kazanıyor.''

Yorumlar