Kova burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 5 -11 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Kova burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Kova burcunu bu hafta neler bekliyor? Kova burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 5 - 11 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Kova burcunu, yardımlaşma duygunuzun yüksek olduğu bir haftadasınız. Duygularınızda ani iniş ve çıkışlarınız sizi biraz yorabilir.

İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı geleceğe yönelik projelerinizde veya düşüncelerinizde mantıklı, dengeli ve keyifli olabilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Duygu iniş çıkışlarınız gün içinde sizi yorabilir. Bu aralar yardımlaşma duygunuz yüksek olduğundan, çevrenize her konuda yardım etmek isteyebilirsiniz.

Salı günü itibarıyla, pazarlama, satış, reklam, yayıncılık, teknoloji, öğrenim ve iletişim alanlarınızda rahat ve etkili hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artıyor. Akraba, kardeş, komşularınızla konuşmalarınız öne çıkabilir. Onların hayatıyla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Bir yandan da öğrenciyseniz eğitim ve öğrenim hayatınızda kendinizi göstereceksiniz. Derslerinize olan ilginiz artabilir. Sorunlarınız varsa bu sorunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Öğretmenlerinizle irtibata geçmek için uygun bir dönem.

Çarşamba günü itibarıyla yakın çevrenizdeki insanlarla bağlarınızı arttırabilir, çevrenizle beraber hareket etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Sosyal medyaya ilginiz artabilir. Öğrenmekten, kısa yolculuklar yapmaktan, iletişim halinde olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Sabırsızlıktan, acelecilikten bu dönemde kaçının.

Cuma günü itibarıyla kariyer evinizde size şanslar sunan Jüpiter gerilemeye başlıyor. Temmuz ayına kadar bu alanlarınızda bazı yavaşlamalar, sorunlar oluşursa, hızlanmanız gereken yerlerde hayat sizi durduruyorsa, işlerinizi iyi gözlemlemeli, değişmesi gereken konuları farketmeli, jüpiter yeniden düzeldiğinde tüm bu gördüklerinizi uygulamalısınız. Pazar günü yakın çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerinizde bazı aksilikler ve sorunlar oluşabilir. Bir yandan da bazı işlerinizde oluşacak bu sorunu çok dert etmeyin aynı günlerde başka işlerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz.''

Yorumlar