Kova burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Kova burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Kova burcunu bu hafta neler bekliyor? Kova burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Kova burcunu, kariyerinizde önemli adımlar atabilir aynı zamanda geleceğe yönelik planlarınızı hızlandırabilirsiniz. Sizin karşıtınız olan insanlar farkında olmadan size iyilik yapabilirler. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Kova burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu hafta hayatı daha geniş açıdan görmek isteyecek, değişik insanların, yerlerin sizi daha fazla heyecanlandırdığını anlayacaksınız sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Kariyerinizdeki güzel şanslar, gelecek planlarınızı hızlandırabilir. Size zarar, sıkıntı ve sorun  görünen herşey aslında size hizmet ediyor. Bu dönem sizinle uğraşan insanlar aslında bilmeden size iyilik yapabilirler.

Salı günü kafanızda oluşturduğunuz, geçmişe ait olan birtakım konular üzerinizde baskı yaratabilir. Bir yandan da derin konularda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Bu hafta daha çok kendinize yönelmeniz ve yalnız kalmayı arzulamanız yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde bozulmalara ve sorunlara neden olabilir.

Çarşamba günü sizinle birlikte çalışan, ortaklık yapan insanlarla girişimlerinizde hızlı ve aktif olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan yardım görecek, kariyerinizde işbirliklerine açık olacaksınız.

Perşembe günü itibarıyla ruhsal konulara ve bilinçaltındaki düşüncelerinize odaklanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Olayları gözden geçirebilir, planlarınızı bu süreçte oluşturabilirsiniz. Sırlarınızı kimseyle paylaşmayın, önemli adımlardan kaçının, bu süreçte dedikodunuz yapılabilir.

Bu haftanın en sıkıntılı günleri Cumartesi ve Pazar günleri. Verdiğiniz sözler ve sorumluluklarınız sizi bunaltabilir. Yakın çevrenizde bulunan insanlarla, akraba veya kardeşlerinizle bir takım sürtüşmeler ve anlaşmazlıklara dikkat edin. Vereceğiniz fütursuz tepkiler aranızdaki ilişkiyi kolay bozabilir. Olumsuzluklardan uzak durun.''

Yorumlar