Kova burcu haftalık yorum Hande Kazanova (26 Kasım-2 Aralık)

Kova burcu haftalık yorum Hande Kazanova analiziyle elmaelma.com'da. 26 Kasım-2 Aralık haftasında Kova burçları sosyal alanda hareketli günler sizi bekliyor.

Kova burcu haftalık yorum Hande Kazanova (26 Kasım-2 Aralık)

Kova haftalık burç yorumlarına göre daha önceden planladığınız işler pazartesi ve çarşamba günleri karşınıza gelebilir. Merkür gerilemesi nedeniyle Kovalar 8 Aralık'a kadar yanlış anlaşılmalar yaşayabilirler aman dikkat! Kova haftalık burç yorumlarına göre bu hafta pazartesi ve çarşamba günleri Kova burçlarının planladığı işler için şanslar barındırıyor. İşte bu hafta Kova burcunu neler bekliyor? Aşk, kariyer, sağlık ve para alanlarında Kova burcunun etkileri nelerdir? Yanıtlar Astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumlarında...

"İş, hizmet ve sağlıkla ilgili konular bu hafta daha fazla bu bahsi geçen alanlar ön planda. Tamamlanması gereken işleriniz önemli olacak. Sosyal çevrenizin oldukça hareketli olduğu haftalardan bir tanesi. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden alacağınız güçle, daha önceden konuştuğunuz, düşündüğünüz ve planladığınız işler Pazartesi ve Çarşamba günleri karşınıza gelebilir. Cumartesi günü Merkür Akrep burcuna geçerek gerilemesine devam ediyor. Bu bakımdan 8 Aralık’a kadar kariyer ve iş alanlarınızda yanlış anlaşılmalara açık olabilirsiniz. Yine işinizle ilgili konularda önemli adımlarınız varsa şartların üstünden bir kez daha geçmeye özen gösteremelisiniz. Özellikle Pazar günü Venüs’ün bu alanlara girmesiyle beraber toplum önünde kendinizi göstereceğiniz ve yaşadığınız sorunları, sıkıntıları bir şekilde doğru ilişkilerle birlikte düzelteceğiniz bir döngü içerisine girmiş olacaksınız."

MERKÜR RETROSU NEDİR NASIL OLUR?

Peki nedir bu Merkür retrosu, merkür gerilemesi olarak da anılan Merkür retrosunda neler yaşanır, neden astroloji için Merkür retrosu bu kadar önemli? Yeni başlayanlar için Merkür retrosunun detayları ve Merkür retrosu 2019'un burçlara etkilerine ilişkin detaylar elmaelma.com'da. Merkür retrosuyla ilgili öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarıdır. Merkür, günlük olarak, günlük hayatımızda karşılaştığımız önemsiz detayların yanı sıra, notlar, hatırlatmalar, telefonlar, rutin, otomobiller, yazılı mesajlar, e-postalar, teknoloji, ithalat, ihracat, cep telefonu gibi temel bilgileri de temel olarak aklımızda geçen her şeyi yönetir.

Merkür güneş sisteminin en küçük gezegeni ve aynı zamanda en hızlısıdır, çünkü güneşin yörüngesini sadece 88 günde tamamlar. Hızlı derken, sadece hızdan bahsetmiyoruz, aynı zamanda genel çevikliğinden bahsediyoruz. Roma mitolojisinde, Hermes, Merkür, Olympian tanrılarının en zekisi olarak anılırdı. Hermes onların habercisi ve tercümanıydı, dolayısıyla "Merkür, haberci" terimiydi.

Merkür retrosunun etkilerini öğrendik. Peki 2019 Merkür gerilemesi tarihleri hangileri? İşte 2019'da bizi bekleyen Merkür retrolarının tarihleri...

2019 yılının ilk Merkür gerilemesi Mart ayında Balık burcunda gerçekleşecek. 2019'un ilk Merkür retrosu 5 Mart 2019'da başlayacak ve 28 Mart 2019'da sona erecek. 

2019 yılının ikinci Merkür gerilemesinin tarihi ise 7 Temmuz 2019 olacak. 2019 yılının ikinci Merkür gerilemesi Aslan burcunda başlayacak ve 31 Temmuz 2018'de Yengeç burcunda sona erecek. 

2019'un son Merkür gerilemesi Ekim ayında gerçekleşecek. 31 Ekim'de başlayacak olan 3. Merkür gerilemesi Akrep burcunda başlayacak 20 Kasım 2019'da sona erecek.

MERKÜR GERİLEMESİNDE BUNLARA DİKKAT!

Peki Merkül gerilemelerinden nelere dikkat etmek gerekir? Merkür retroları iletişim, ev aletleri arızaları, yanlış anlamlar,alınganlıklar,asılsız dedikoduların yoğun olduğu dönemler diyebiliriz. Elektronik eşyalarımız da bozulmalar olabilir. Bu cep telefonları, bilgisayar, tv'ler vb.. gibi eşyalarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

İş yaşamızda gelirsek iş değişikliği için uygun bir dönem saylmaz. Bu zamanlada yeni başlangıçlara, yeni projelere imza atmamak önemlidir. Fakat uzun zaman önce ayarladığınız bazı işleriniz hatta evlilik tarihleriniz Merkür gerileme zamanına denk geliyorsa tabi ki bu bir sorun değil. Bu zamanlarda sakınca yoktur. Konu ne olursa temelleri önceden atıldığı için işinize devam edebilirsiniz. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak için harika bir zaman diyebiliriz..

2018 yılının son Merkür gerilemesi 8 Aralık'ta sona erecek. 

TÜM BURÇLARIN HAFTALIK YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN 

MERKÜR GERİLEMESİ ETKİLERİ

Yorumlar