Kova burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

Kova burcu kadını olumlu ve olumsuz özelliklerini öğrendiğiniz zaman Kova kadınlarını daha iyi anlayacaksınız. İşte Kova burcu kadının sırları...

Kova burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

Kova burcu kadının olumlu ve olumsuz özellikleri kova burcu kadınını bizlere tanıtıyor. Hava burcu olan Kova burcu kadınının en önemli özelliğinin başında özgürlükçü ruh yapısına sahip olması geliyor. Kısıtlanmaktan hiç hoşlanmayan Kova burcu kadını fikirlerini önemser ve değerli bulur. Kolay kolay fikrini değiştirmeyen kova burcu kadını grupla beraber hareket etmeye uyum sağlasa da mutlaka bireyselliğini de unutmaz. Bu özgür ve cesur özelliklere sahip Kova burcu kadınını elbette olumsuz özellikleri de var. Kova burcu kadının olumsuz özelliklerinin başında saplantılı davranışlarının olmasını ve zaman zaman anlaşılmaz ve dar görüşlü olabilmelerini sayabiliriz. 

KOVA BURCU KADINI MACERAPEREST Mİ YOKSA ROMANTİK Mİ?

Kova burcu kadınının olumlu yönleri daha ön plandadır. Keyifli ve neşeli olan kova burcu kadınları için dostluk çok önemlidir. Pratik çözümleri ve akılcı davranışlarıyla sorunların üstesinden gelme yeteneğine sahip olan Kova burcu kadını, maddi konularda ise çok düşünmez. Para harcama konusunda kendini kısıtlamayan Kova burcu kadınları maceracı ruh yapısına da sahiptirler. Bu nedenle romantizmden çok hoşlanmayan Kova burcu kadınları ilişkilerde de arkadaşlıklarında da dürüst ve net olmaktan yanadır. 

KOVA BURCU KADININ TEK RAKİBİ KENDİSİDİR!

Kendini ifade etme konusunda büyük yeteneği olan Kova burcu kadınlarının olumlu özelliklerinden biri de budur. Genel olarak karşı tarafta olumlu düşünce uyandıran Kova burcuna sahip kadınlar ilişkilerind sınırları iyi ve doğru belirleyerek yol alır. Kendi içinde yarış halinde olan Kova burcu kadını için çevresinden daha çok kendi içinde verdiği mücadeleler anlamlı ve bu rekabet daha zevklidir.

KOVA BURCU KADINI İŞ HAYATINA DA EVDE DE ÇOK MUTLU 

Kova burcu kadını iş hayatında da genel özelliklerinin olumlu yönlerinin faydasını görür. Çünkü Kova burcu kadını çalışmayı, üretmeyi, fikir paylaşmayı çok sever. Kariyer konusunda da istekli ve başarılı olan Kova burcu kadını öğrenme konusunda da istekli ve bir o kadar da titizdir. Çalışma hayatına bu kadar yatkın olmasına rağmen ev yaşamını da çok seven ve evine düşkün olan Kova burcu kadını eğlenceli ve azimli bir hayat sürmeyi tercih eder.

KOVA BURCU KADINI SEVERSE NELER OLUR?

Kova burcu kadını aşk hayatında karşısındaki insana çok değer verir. Özgürlüğe olan tutkusunu aşk konusunda da ihmal etmez. İyi bir aşık olur ama asla hayatının tam merkezi haline aşkını getirmez. Çekici olduğu için sürekli ilgilerin üzerinde olduğu Kova burcu kadını bu anlamda da seçici konumunda olur. Güvendikçe ve tanıdıkça sevgisini daha rahat gösterdiği bir aşk hayatı söz konusundur.

KOVA GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ 21 Ocak – 19 Şubat

Element: Hava

Nitelik: Sabit

Arketipler: Yenilik çıkarmak, ecat etmek, gözlemlemek

Madeni: Uranyum, gümüş

Uygun Taşı: Gök mavisi safir, akuamarin, ametist, yeşim, turkuvaz

Uygun Meslekler: Astrolog, pilot, mucit, makinist, teknoloji uzmanı, bilim-kurgu yazarı, bilgisayar, bilişim, teknoloji uzmanı, elektrik, elektronik, psikoloji

 

 

 

 

Yorumlar