Kova Ekim 2018 aylık burç yorumu

Kova Ekim 2018 aylık burç yorumu elmaelma.com'da. Kova burcu aylık yorumlarına göre bu ay Kovaları kariyer alanında çok güzel günler bekliyor.

Kova Ekim 2018 aylık burç yorumu

Kova Ekim 2018 aylık yorumları elmaelma.com'da. Kova aylık yorumlarına göre 2018'de Kova burcu kariyer alanında çok güzel günler yaşayacak. Ekim 2018 için Kova burçları için 24 Ekim dönemlerinde aile içi sorular olabilir. Kovalar  Ekim ayının sonundan Kasım ortalarına kadar seyahatlerinizde dikkatli olun. Kova Ekim 2018 etkilerinde Dolunay hakimiyeti var. İşte Ekim 2018 aylık Kovayorumunun detayları...Öğrenci bir Kova iseniz bu ay eğitim ve öğrenim hayatınızda güzel sonuçlarla karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Bu ay daha fazla göz önünde olacaksınız, kariyerinize yöneliceksiniz, önemli insanlarla bir araya geleceksiniz çeşitli fırsatlarla karşılaşacaksınız ama bazı noktalarda ayağınıza gelen fırsatları kaçırma ihtimalinizde olacak.

5 Ekim’de Venüs, kariyer ve iş alanlarınızda gerileyecek. Göz önünde buluncağınız ortamlarda ilişkilerinize dikkat edin.

9 Ekim’de oluşacak Yeni Ay, gelecek planlarınız açısından sizi hareketlendirecek ama Venüs’ün gerilediğini unutmadan harekete geçmek önemli olsun bu noktoda.

10 Ekim’de kariyer alanlarınıza giren Merkür ile beraber önemli konuşmalar, anlaşmalar, fikir iş birlikleri devrede olabilir. İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız konuları çözüme ulaştırmak anlamında da bu etkiyi olumlu bir şekilde kullanabilirsiniz özellikle 15 Ekim civarında.

24 Ekim’deki Dolunay ev, aile, yuva alanlarınızda ani, beklenmedik, süpriz çıkışları karşınıza getirebilir. Kariyerinize odaklandığınız bu döngü içersinde aile büyüklerinizle anlaşmak kolay olmayacak. Aniden bir taşınmada gündeme gelebilir bu döngü içersinde. Kariyerle ilgili konularda güzel şanslarınız olacak.

31 Ekim’de Venüs, Terazi burcuna geçerek gerilemeye devam ediyor. Eğitim, seyahat ve diğer insanlarla yapılacak olan işlerinizde dikkatli olmakta fayda var.

Kova Ekim 2018 yorumları

KOVA GENEL ÖZELLİKLERİ

KOVA (21 Ocak – 19 Şubat)

Element: Hava

Nitelik: Sabit

Arketipler: Yenilik çıkarmak, ecat etmek, gözlemlemek

Madeni: Uranyum, gümüş

Uygun Taşı: Gök mavisi safir, akuamarin, ametist, yeşim, turkuvaz

Uygun Meslekler: Astrolog, pilot, mucit, makinist, teknoloji uzmanı, bilim-kurgu yazarı, bilgisayar, bilişim, teknoloji uzmanı, elektrik, elektronik, psikoloji

Kışın derinliğinin ve içe dönüklüğünün ardından, kış dönemine alışan insanlar, dinleyecekleri masal ve efsaneler kalmayınca daha farklı bir arayışa geçer. Kimileri karda gezintiye çıkar, kimileri evlerinde bir şeyle uğraşır, kimileri yeni şeyler icat ederler…

Mevsim soğuk olsa da oturmak ve kışın bitmesini beklemek Kova insanına uygun değildir. Yenilikler çıkarmak, icat etmek, farklı çözüm yolları bulmak, gözlemlemek Kova burçlarının işidir. Mantıklı, sağduyuludur. Gruplarla beraber hareket etmeyi sever kışın yalnızlığına inat. Ama gruplarla beraber olurken bireyselliklerini de unutmazlar. Güzel bir manzara karşısında uzaklara dalan, düşünen ve soğuğa, engellere karşı koyan bu insan kısıtlanmaktan çok fazla hoşlanmaz. Özgürlükçüdür. Fikirleri her zaman değerlidir ve kolay kolay inandığı ve bulduğu fikri değiştirmez. Hayatın çeşitliliği üzerine kafa patlatır ve bu çeşitlilikten daha iyi şeyler çıkacağına inanır bu dahi çocuk. Yine de her şeyi kabul eden biri olduğunu düşünmeyin, topluma ayak uydurmakta zaman zaman isyankâr ve asi olabilirler.

Güneş Kova’da, özgürlüğü ve orijinalliği ön plana çıkartırken, Ay Kova’da duygusal açıdan diğer insanlardan kopuk olabilinir. Merkür Kova’da bilimsel, farklı iletişimle ilerlememizi ister. Venüs Kova, bizi özgürlüğümüze düşkün kılar; ilişkilerimizde arkadaş olmak önemlidir. Mars Kova, toplumsal hareketlere ihtiyaç duyar. JüpiterKova, grupla yapılacak işlerin şansımızı açacağının göstergesidir. Satürn Kova, bilimsel metotların ön plana çıkması anlamına gelebilir.

EKİM AYI DİĞER BURÇLAR İÇİN NELER GETİRECEK? DETAYLI AYLIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar