Kova erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Kova erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri elmaelma.com'da. İnsancıl, yardımsever ve iyimser olan Kova erkeği çoğu zaman huysuz ve dik kafalı olabilir.

Kova erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Kova erkeğini tanımak istiyorsanız Kova erkeği olumlu ve olumsuz özelliklerini mutlaka öğrenmelisiniz. Kova erkeği olumlu özelliklerinin başında insancıl bakış açısı gelir. Kova erkeği arkadaşlığa çok önem verir. Çevresine karşı nezaketli olan Kova erkeği insanları kırmaktan uzak durur. İyilik yanlısı olan Kova erkeği çevresindekilerin de iyi olması için her zaman her konuda destek olur. Hayatı olumlu yönleri ile gören Kova erkeği her zaman neşeli ve mutlu olmayı tercih eder. Kova erkeği genel özellikleri itibariyle çevresinde sevilir ve tercih edilir. Çok yönlü olan Kova erkeği kısıtlanmaktan hoşlanmaz. 

KOVA ERKEĞİNİN OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Kova erkeği olumsuz özellikleri başında ise anlaşılmaz tavırlar sergilemesini sayabiliriz. Kova erkeği kimi zaman tavırlarından dolayı sorumsuz olarak da değerlendirilir. Kova erkeği saplantılı ve çoğu zamanda dengesiz olarak adlandırabilir. Yeniliklere açık olan Kova burcu erkeği bu özelliğinde de zirve noktalardadır. Dik kafalı olan Kova erkeği maceracı bir ruha da sahiptir.

KOVA BURCU ERKEĞİ HEMEN YÖN DEĞİŞTİRİR 

Kova erkeği ailesine çok önem verir. Yalan söylemeyen Kova burcu erkeği doğruluktan yana tavır sergiler. Güvenirliği baskın olan Kova erkeği kuvvetli hisleri ile karşısındaki kişinin düşüncelerini tahmin etmekte zorlanmaz. Sürekli aynı şeyleri yapmaktan hoşlanmayan Kova erkeği bir konu üzerinde günlerce vakit harcamayı da sevmez. Rahatlıkla yön değiştirebilen Kova erkeğinin öncü özellikleri üzerinde etkilidir. 

KOVA ERKEĞİ AŞKA NASIL BAKIYOR?

Kova burcu erkeği aşk hayatında ilişkilerinde özgürlüğüne düşkündür. Bağlanmaktan uzak duran Kova erkeği ilişkiden önce hayatıda olacak olan kadın ile iyi bir arkadaş olmalıdır. Kova erkeği ile iyi bir arkadaş olan kişi onu tam anlamı ile tanıyacaktır. İlişkilerinde karşı tarafa değer ve önem veren Kova erkeği bağımsızlığına engel olunmadığı zaman ilişkiye devam edebilir. Kıskanç olan Kova erkeği aslında ilgili bir aşık gibi de davranır.

KOVA GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ 21 OCAK – 19 ŞUBAT

Element: Hava

Nitelik: Sabit

Arketipler: Yenilik çıkarmak, ecat etmek, gözlemlemek

Madeni: Uranyum, gümüş

Uygun Taşı: Gök mavisi safir, akuamarin, ametist, yeşim, turkuvaz

Uygun Meslekler: Astrolog, pilot, mucit, makinist, teknoloji uzmanı, bilim-kurgu yazarı, bilgisayar, bilişim, teknoloji uzmanı, elektrik, elektronik, psikoloji

 

 

Yorumlar