Kova haftalık aşk ve burç yorumu 31 Ekim Venüs etkisine dikkat!

Kova haftalık aşk ve burç yorumu 29 Ekim-4 Kasım astroloji analizlerinde para var. Venüs etkisinin görüleceği bu hafta Kova burçları parasal şansınız yüksek.

Kova haftalık aşk ve burç yorumu elmaelma.com'da. 29 Ekim-4 Kasım haftalık Kova burcu yorumu aşk, iş, para, kariyer ve sağlık falının detaylarını Astroloji Uzmanı Hande Kazanova anlattı biz de siz elmaelma.com okurları için derledik. Haftalık Kova burcu yorumunda en kritik gün Çarşamba. Nedeni ise 31 Ekim çarşamba günü Venüs Terazi burcuna geçiyor. Bu hafta Kova burcunu neler bekliyor diye merak edenler için iyi bir haberimiz var. 29 Ekim-4 Kasım haftası Kova burcunun en şanslı haftası olacak. Parasal kaynaklarınız artabilir. Bu geçiş Kova burcunu 15 Kasım'a kadar farklı alanlarda etkisi altına alacak. 29 Ekim haftalık burç yorumlarında da Venüs'ün Terazi burcuna hareketinin sonuçlarını okuyabilirsiniz. İşte 29 Ekim-4 Kasım haftalık Kova ve aşk yorumunun detayları...

"Hafta başında tatil olsanız bile günlük hayatınızın ritmini düzenlemekten geri kalmayacaksınız. Bu hafta başında daha fazla yemek, içmek önem kazanıyor ve sağlığınızla ilgili konularda önemli olacak. Kariyerinizde güzel açılımların olacağı hafta başı olacak. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz parasal konularda bir konu karşınıza gelebilir, önemli bir teklifle karşılaşabilirsiniz göz önünde olacağınız ortamlarda güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Bu şans ve fırsatların arkadaş çevrenizlede bir bağlantısı olacak. Diğer taraftan anne, baba, iş, kariyer ilişkilerinize dikkat etmeniz gereken bir dönem.

VENÜS'ÜN TERAZİ BURCUNA HAREKETİ KOVALARI NASIL ETKİLEYECEK?

Çarşamba günü aile hayatınızda önemli bir olayın kariyerinize yada kariyer hayatınızda yaşadığınız bir sıkıntının aile hayatınıza yansıması gibi etkilere dikkat edin. Bu dönemde özellikle söylediklerinize dikkat etmeniz gerekicek. 15 Kasım’a kadar seyahat, eğitim, medya, yabancı insanlarla yapılacak olan işlerinizde bir takım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Hiç şimdiye kadar gitmediğiniz bir yere plan yaptıysanız yolculuklarda dikkatli olun. Geleceğiniz hızlanırken, işten elde edilen gelirlerin arttıracağınız bir hafta olacak."

VENÜS HAREKETLERİ HANGİ BURÇTA NASIL ETKİ EDER?

Venüs demek, fiziksel çekicilik güzellik demek. Venüs demek beğenilerimiz zevklerimizle alakalı olanlar demek. Mesela kıyafetlerimize olan düşkünlüğümüz, bedenimizle ilgili beklentilerimiz, hoşlandığınız kadın ve erkek tipleri burcumuzun Venüs etkisiyle bağlantılıdır. Venüs'ün astrolojik hareketleri şöyledir: Venüs Boğa ve Terazi burçlarının yöneticisidir. Balık burcunda yüksek, Başak burcunda ise düşük konuları işaret eder. Venüs Akrep ve Koç burcuna geçince ise dikkatli olmak gerekir çünkü tehlikeli durumları işaret eder, zararlı kabul edilir. İşte burçlara göre Venüs etkisinin detayları...

Venüs Koç burcunda olursa: Bu ikili zararlıdır. Biraz bencil bir hal almamıza neden olur. Heyecanlı ama çabuk sıkılan bir etki yaratır. Parasal alanda savurgan bir dönem yaratır. 

Venüs Boğa burcunda olursa: Venüs'ün Boğa burcunda olması parasal yönetim getirir. İlişkilerde sadakat, sahiplenme güçlenir. Bu dönemde hareket değil sakinlik gerekir.   

Venüs İkizler burcunda olursa: İlişkilerde özellikle de ikili ve özel ilişkilerde değişken ruh hali yaratır. Bu da gelgitli bir durumu işaret eder. Bu dönemler farklılık arama çok fazla gezme dönemleridir. 

Venüs Yengeç burcunda olursa: Birine sahip olma onunla ömür geçirme gibi uzun vadeli istek ve kararları yaratır. Bu dönem güvensizlik sıkıntı yaratır. Aile bu ikili için vazgeçilmezdir.  

Venüs Aslan burcunda olursa: Yönetim ve merkezde olma istediğini arttırır. Bu işten eve her alana etki eder. Kavgacı agresif durumlar da yaratır. 

Venüs Başak burcunda olursa: Bu ikili tembellik miskinlik getirir. Ancak hiç olmadığınız kadar mükemmeliyetçi de olmanızı ister. 

Venüs Terazi burcunda olursa: Adalet duygusu ve şıklık yanı sıra paylaşım gereen bir durumu işaret eder. Empati gerektirir. 

Venüs Akrep burcunda olursa: Bu ikili zararlıdır. Kıskançlığı tetikler. Cinsellik ve tutku ister. Gizli kapaklı işler artar. 

Venüs Yay burcunda olursa: Bu ikil sosyallik, eğlence getirir. Ancak sık sık değişiklik de ister mesela aynı partnerle uzun süre devam etirmez. Parasal alanda da şanslı bir birliktelik yaratır.

Venüs Oğlak burcunda olursa: Ketum bir tavır yaratır. Maddiyat ve statüde üstünlük ister. Garantici işleri sever. 

Venüs Kova burcunda olursa: Bu ikilide her şey sıradışıdır. Özgürlük getirir. Marjinallik ve tarzda farklılık yaratır. 

Venüs Balık burcunda olursa: Bu ikili tam bir hayal dünyası demek. Platonik aşlar bile getirebilir. Alınganlık ve duygusallık bu ikilinin vazgeçilmezidir. 

29 EKİM-4 KASIM 2018 DETAYLI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar