Kozmetik ürünlerinin farklı kullanım alanları çöpe atmak yerine değerlendirin!

Kozmetik ürünlerinin farklı kullanım alanları nelerdir? Evde kozmetik koleksiyonunuzda kullanmadığınız ürünlerinizi farklı alanlarda değerlendirebilirsiniz!

Kozmetik ürünlerinin farklı kullanım alanları çöpe atmak yerine değerlendirin!

Kozmetik ürünlerinin farklı kullanım alanları nelerdir? Kozmetik ürünleri nasıl değerlendirilir? Her kadının dayanılmaz noktalarından biri olan kozmetik ürünlerini farklı alanlarda nasıl değerlendirmenin yollarını bir araya getirdik. Makyaj yapmasanız bile evde fazla olan ve tarihini geciktirip çöpe atmak yerine evde değerlendirebilirsiniz! Böylelikle hem satın aldığınız ürün çöpe gitmemiş olacak hemde herhangi bir ihtiyacınızı karşılamış olacaksınız! İşte bilmeniz gereken o bilgiler...

TEMİZLEME YAĞLARINIZI DEĞERLENDİRMEK İÇİN...

Paslanmaz çelikten yapılmış bir lavaboyu temizlemek için kozmetik yağlarınızı kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kullanım için bir parça pamuğun üstüne yağı dökün ve lavabonun yüzeyini ovalayarak temizleyin. Yağ, sabun ve plak gibi lekeleri bu şekilde kolayca temizleyebilirsiniz.

ŞEFFAF OJE İLE HARİKALAR YARATIN!

Cilalı mobilyalar üzerindeki çizikleri temizlemek, gözlüklerin vidasını sabitlemek için şeffaf oje kullanımı yapabilirsiniz. Yalnızca tırnakları boyamak için kullanılmayan şeffaf oje oldukça kullanışlı ürünlerden yalnızca birisi.

NEMLENDİRİCİLERİNİZ İLE EŞYALARINI PARLATIN!

Cildinizi nemlendirmek için kullandığımız kremlerin farklı işlevleri de bulunuyor. Kullanmak istemediğiniz bir kremi deri eşyalarınızın görünümünü yenilemek için kullanabilir, deri ayakkabı ve çantalarınızın daha yeni görünmesini sağlayabilirsiniz. 

SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ SPREYLERİNİZ İLE...

Saçlarınızı şekillendirmek için kullandığınız saç spreylerini giysileriniz üzerinde yer alan tüyleri temizlemek için de kullanabilirsiniz. Bunun için havlunun üzerine saç spreyi sıkarak giysilerinizin üzerine koyabilir ve tüylerin temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Balonların daha uzun süre havada kalması için de saç spreyi kullanımı yapmanız etkili olabilir.

Yorumlar