Krem aydınlatıcı nasıl yapılır malzemeleri nelerdir?

Aydınlatıcı nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? Kendi aydınlatıcınızı kendiniz yapabilisiniz. Nasıl mı? Haberimizi okumaya devam edin!

Krem aydınlatıcı nasıl yapılır malzemeleri nelerdir?

Evde aydınlatıcı nasıl yapılır? Aydınlatıcı yapmanın püf noktaları nelerdir? Aydınlatıcı nasıl yapılır malzemeleri nelerdir? Son zamanların vazgeçilmez trend makyaj malzemesi olan aydınlatıcılara fazla paralar harcamak yerine evde kendi aydınlatıcınızı yapabilirsiniz. Özellikle krem ürünlerin toz ürünlere oranla daha kalıcı olması İşte aydınlatıcı yapmanın püf noktaları...

AYDINLATICI YAPMAK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN...

Öncelikle koyacağınız bir tatlı kaşığı kadar cilt tipine uygun nemlendiriciyi bir kaba alın. Daha fazla kalıcılık isterseniz eğer ve varsa kaşığın ucuyla makyaj bazı ekleyebilirsiniz. Diğer bir kapta koyacağınız far, allık ya da pudrayı iyice toz haline getirin ve toz haline getirdikten sonra yavaş yavaş nemlendiriciyi içine ekleyin. Diğer yandan istediğiniz renk yoğunluğuna gelinceye kadar eklemeye ve karıştırmaya devam edin. Karışımı krem kabına aldıktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Unutulmamalıdır ki krem yapılı ürünler çok yağlı cilt tipine sahip olanlarda sivilcelenme yapabilir, cildi yağlandırabilir.

Yorumlar