Kurabiye diyeti kilo verdirir mi?

Kurabiye diyeti kilo verdirir mi? Fazla kilolarınızdan kurabiye yiyerek kurtulabilirsiniz. İşte kilo vermenin sırrı!

Kurabiye diyeti kilo verdirir mi?

Kurabiye diyeti nedir? Kurabiye diyeti kilo verdirir mi? Kilo veren diyetler nelerdir? Fazla kilolardan kurtulmak artık bir o kadar lezzetli! Elmaelma.com olarak fazla kilolarınızdan kurabiye yiyerek kurtulmanın yöntemini bir araya getirdik. İşte kurabiye yiyerek fazla kilolardan kurtulmanın yöntemi...

KURABİYE DİYETİ NEDİR?

Bugünlerde o kadar çok diyet var ki, belli ki birileri her hafta farklı bir şeyler deniyor. Bu Hollywood kurabiye diyeti şimdi moda olsa gerek; çünkü birçok insan bunun işe yaradığını söylüyor. Dr. Sanford Siegal tarafından hazırlanan bu diyette, düzgün karışımla hazırlanmış bir kurabiyenin açlığı bastırabileceği söyleniyor. Yemek yenen tek öğün akşam ve akşam yemeğinde de en az 170 gram tavuk, hindi ya da deniz ürünü tüketilmesi gerekiyor.

KURABİYE DİYETİ NASIL YAPILIR?

Kurabiyeler sabah ya da akşam yemeklerinde yemek için değil. Ara öğünlerde ne zaman açlık hissi duyulursa o zaman yemek için. Gün içinde en az 6 tane bu kurabiyelerden yiyebilirsiniz. 6 kurabiye ve bir de akşam yemeğiyle toplamda 800 kalori almış olursunuz ve bu diyetin amacı da işte bu. Eğer bu diyeti yapıyorsanız, günde en az 8 bardak da su içmeniz tavsiye ediliyor.

Yorumlar