Kuru fasülye maskesi nasıl yapılır cilt tonunu eşitliyor!

Kuru fasülye maskesi nasıl yapılır? Bayıla bayıla yediğiniz kuru fasülyenin cilde ne kadar faydalı olduğunu biliyor muydunuz? İşte kuru fasülye maskesi tarifi!

Kuru fasülye maskesi nasıl yapılır cilt tonunu eşitliyor!

 Kuru fasülye maskesi nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir? Yemeklerimizde severek tükettiğimiz fasülyenin cildimize ne kadar faydalı olduğunu duymuş muydunuz? Cilt tonunu eşitleyen, sivilceleri kurutan bu maskeyi mutlaka denemelisiniz. İşte malzeme listesi ve hazırlanışı ile kuru fasulye maskesi! 

CİLT TONUNU EŞİTLİYOR 

Kuru fasülye cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olan harika bir besindir. Cilt tonunu eşitlemesinin yanı sıra birde cildinizin beyazlamasını sağlamaktadır. Aynı zamanda kuru fasülye maskesi iltihaplı sivilceleri kurutmakta ve açık olan gözenekleri de sıkılaştırmaya yaramaktadır. Cilt kuruluğunada iyi geldiği bilinmektedir. 

MALZEMELER:

1 kase haşlanmış kuru fasulye,1 tatlı kaşığı bal,1 tatlı kaşığı limon suyu,2 yemek kaşığı zeytinyağı

YAPILIŞI:

Cam kasenin içerisinde kuru fasulyeleri ezin daha sonra kalan malzemeleri de ilave ederek güzelce karıştırın. Ardından hazırladığınız karışımı cildinize uygulayıp yarım saat beklettikten sonra ovalayarak cildinizden çıkartın.

Yorumlar