Kusursuz değil, hileli ünlüler!

''Ne yaparsak, yapalım, O'nlar gibi kusursuz görünemeyiz'' demeyin çünkü belki de siz daha güzelsiniz!

Kusursuz değil, hileli ünlüler!

Hollywood'un ihtişamlı yıldızları, aslında sandığımız kadar kusursuz değil ama makyaj sektörünün bize sunduklarından en iyi şekilde yararlanıp, hilelere başvuruyorlar.

Gwyneth Paltrow

Cildi için, omega 3 yağı kullanıyor.

Lucy Liu

Cildini canlandırmak için bir küp buzu yüzünde gezdiriyor. Cildi anında canlandıran bu formül aynı zamanda taze görünümün de sırrı.

America Ferrera

Su içmeyi arttırdığı günden beri cildinin, tırnaklarının ve saçlarının daha pürüzsüz ve sağlıklı göründüğünü söylüyor. Güzelliğinin sırrı olarak, bol su içmesini gösteriyor.

Scarlett Johansson

Yüzüne ışıltı eklemek istediği zaman, cildinin bazını mat yaptığını söylüyor. Mat tene parıltılı ruj ya da allık sürerek, dikkat çekici bir görünüm elde ediyor.

Liv Tyler

Fondöteni ve allığı (hafif pembe) uyguladıktan sonra şeffaf bir toz pudrayla üstünden geçin. Sonra biraz gülsuyu spreyi sıkın. Birkaç dakika bekleyin. Transparan ve makyajsız gibi görünen bakımlı bir tene sahip olacaksınız. Tıpkı Liv Tyler gibi...

Rachel Bilson

Güneşte kalmış gibi doğal bir görünüm için, yanaklarına ve göz kapaklarına bronzlaştırıcı toz pudrayı hafifçe sürüyor.

Eva Mendes

Makyaj yapmak istemediğiniz günlerde günlük nemlendiricinizle, ışıltılı bronzlaştırıcınızı (bir damla) karıştırın. Bunu yüzünüze sürün, makyaja gerek olmadan, bakımlı ve parlak görünürsünüz.

Ellen Pompeo

Buğulu bir göz makyajı için, göz kapaklarınıza nemlendirici sürün. Bundan sonra göz kalemi uyguladığınızda o kendiliğinden dağılıp buğulu bir görünüm alacaktır.

Yorumlar