Limango'da alışveriş devrimi

Private shopping’de öncü, üyelerine ilkleri sunmayı hedefleyen limango, alışverişlerinize hareket katıyor, tek tıkla modeller canlanıyor!

Limango'da alışveriş devrimi

limango.jpgDenemeden ürün almak konusunda hala kararsız mısınız?

Limango’nun yeni videolu kampanya uygulamasıyla, seçtiğiniz ürünleri modellerin üzerinde detaylı şekilde inceleme şansına sahipsiniz. Modeller soldan sağa doğru hareket ederken tek yapmanız gereken yüzde 90’a varan indirimlerle sunulan ürünlerden birine karar vermek!

limango’da modeller canlanıyor

Üzerinde “video” yazan kampanyalarda geçerli olan uygulama, seçtiğiniz ürünün sadece fotoğraflarını değil hareketli videosunu da izlemenizi, tüm detaylarını görebilmenizi sağlıyor. Videolar, daha rahat karar vermenizi sağlarken alışverişinize de özel bir keyif katıyor. limango’nun uygulamasıyla satın alacağınız ürünü tüm ayrıntılarıyla incelerken alışverişinizi de gönül rahatlığıyla tamamlayabilirsiniz.

Ayrıca limango’da, kampanya ürününün videosunu izlerken görüntülerin yanında ürünle ilgili bilgiler de bulabilirsiniz. limango’nun yeni video uygulamasıyla “private shopping”in en özel ve en hareketli halini yaşamaya hazır olun!

Yorumlar