Limonla ve karbonatla gebelik testi nasıl yapılır eğer köpürürse...

Limonla ve karbonatla gebelik testi nasıl yapılır? Evde uygulayacağınız limon ve karbonat testi ile gebe olup olmadığınızı anlayabileceksiniz!

Limonla ve karbonatla gebelik testi nasıl yapılır eğer köpürürse...

Evde uygulayacağınız bazı yöntemlerle gebe olup olmadığınızı öğrenebilirsniz. Bu yöntemler daha önceden denenmiş ve tecrübe edilmiş yöntemlerdir. Artık gebelik testleri ile çok rahat bir şekilde gebe olup olmadığınızı öğrenebiliyorsunuz. Fakat bazen öyle bir zaman oluyor ki eczaneler kapalı oluyor. Siz de sabırsızlıktan ertesi güne kadar beklemek istemeyebiliyorsunuz. İşte tam da bu anlarda bir kurtarıcı olarak limon ve karbonat imdadınıza yetişiyor. İşte limon ve karbonatla gebe olup olmadığınızı anlamanın yolu! 

LİMONLA GEBELİK TESTİ 

Yapmanız gereken tek şey plastik bir bardak alıp içine idrarınızı yapmak. Küçük bir limonu ikiye ayırın ve idrarınızın üzerine sıkın. Tortular ya da minik granüller idrarın dibine çöküyorsa hamilesiniz demektir. 

KARBONATLA HAMİLELİK TESTİ 

Plastik ve şeffaf bardağın içine idrarı yapın. 1 çay kaşığı miktarında karbonatı idrara dökün. Karbonat idrarın üzerinde köpük köpük oluyorsa hamilesiniz demektir. Bütün bunlar denenmiş yöntemlerdir. Fakat yine de doktora görünmenizde fayda olacaktır. 

Yorumlar