'Lipton Ice Tea Elma' ilk kez Türkiye'de!

Hararetinizi bu yıl ilk kez Türkiye’de üretilen kırmızı elmalı ’Lipton Ice Tea Elma’ dindirecek! Soğuk çay pazarının lider markası Lipton Ice Tea ailesinin yeni üyesi 'Lipton Ice Tea Elma' raflardaki yerini aldı.

'Lipton Ice Tea Elma' ilk kez Türkiye'de!

Tüketicilerinin karşısına benzersiz ürünlerle çıkarak farklı lezzet deneyimleri yaşatan Lipton Ice Tea yeni ürünüyle bu yıla da damgasını vuracak. Soğuk çay içecek pazarının lider markası Lipton Ice Tea yaz aylarında ferahlatıcı bir seçenek 'Lipton Ice Tea Elma' ile karşımıza çıkarak soğuk çay severlere yeni bir lezzet sunuyor.

Türkiye’nin kırmızı elma tutkusundan yola çıkarak tamamen Türk damak zevkine ve beğenilerine uygun olarak geliştirilen Ice Tea segmentinin en genç üyesi 'Lipton Ice Tea Elma', dünyada ilk defa Türkiye için üretildi. Dünya’da ilk kez üretilen kırmızı elmalı Lipton Ice Tea’yı yudumlarken hararetinizin dindiğini hissedeceksiniz.

Yeni Lipton Ice Tea Elma, nefis elmaların lezzeti ile en kaliteli çay yapraklarının doğallığını mükkemmel bir şekilde buluşturuyor. Lipton Ice Tea, sıcak yaz günlerinde hararetinizi dindirirken içerdiği Tehanin maddesi ile zihninizin açılmasına da yardımcı olacak. Tatlandırıcı, renklendirici ve koruyucu içermeyen Lipton Ice Tea ailesine yeni katılan Lipton Ice Tea Elma yeni bir lezzet arayanlar için raflardaki yerini aldı.   

Yorumlar