Machka 2018 İlkbahar-Yaz gece elbise koleksiyonu ve elbise modelleri

Romantik ve ince işçiliği referans alan Machka 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda öne çıkan gece elbiselerini sizler için seçtik...

Machka 2018 İlkbahar-Yaz gece elbise koleksiyonu ve elbise modelleri

Machka kadınının kusursuz zarafetini tamamlayan ve ince el işçiliğiyle harmanlanan Machka imzalı gece ve kokteyl elbiseleri zarif davetlerde tüm ışıltısıyla ortaya çıkıyor. İnce kıtır karbon kaplamalı koton bluzlar ile vual, poplin ve güpür kumaşların hakimiyetine teslim olan bluz ve tunikler gündüzden geceye şık atmosferlerin anahtar parçaları olurken, ince boncuk ve taşlarla süslü patchler kusursuzca kombinleri tamamlıyor.

Modern ve romantik bir tavır sergileyen elbiselerin yanı sıra bele vurgu yapan taş işlemeli kemerlerle şekillenen dar kesimli elbiseler partilerin tamamlayıcısı olarak ortaya çıkarken taşlarla parıltıyı yansıtan feminen elbiseler ve etekler davetlerin ikonik görünümüne vurgu yapıyor.

Kruvaze, lüks jakarlı godeli bomber ve koton gabardin ceketler sezonda yakası geniş ve belirgin cep detaylarıyla şekillenirken vücudu saran saten düşes pardösüler, modern tavırlı romantik elbiselerle göz alıcı bir bütünlük sağlıyor.

Güneşi yansıtan sarılar, soft pudralar ve gökyüzüne gönderme yapan pastel maviler sade beyazlarla kombinlenerek sezonun büyüsü altına giriyor. Dumanlı tonların yanında asalet dolu zümrüt yeşili, nar çiçeği tonu ve şeker pembelerinin yanı sıra dikkat çeken fuşya ve fıstık yeşili tonları hareketli fırfırlar,volanlar, işlemeler ve desenlerle ılık havalarda çiçek açıyor. Lüks görünümü tüm ışıltısıyla destekleyen Machka 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda öne çıkan gece elbiseleri zarif davetlerde size büyülü bir görünüm vaat ediyor.

Yorumlar