Madonna için ilk biletler Doritos Akademi’den

Efsane yıldız Madonna’nın dünya turnesi kapsamında 7 Haziran 2012’de Türk Telekom Arena’da vereceği konserin ana sponsoru Doritos, bu muhteşem konserin ilk biletlerini önce Doritos Akademi öğrencilerine veriyor.

Madonna için ilk biletler Doritos Akademi’den

Efsane yıldız Madonna’nın dünya turnesi kapsamında 7 Haziran 2012’de Türk Telekom Arena’da vereceği İstanbul konserinin ana sponsoru Doritos, bu muhteşem konserin öncelikli biletlerini Doritos Akademi öğrencilerine veriyor.

 Doritos Akademi öğrencisi olarak kaydı (öğrenci numarası olan ve tüm bilgileri kayıtlı) olan tüm Doritos Akademi üyeleri, kendi kullanıcı kodları (ki bu Doritos Akademi öğrenci no olacak) ile Biletix’ten 22 Şubat Çarşamba saat 10:00’dan 23 Şubat Perşembe saat 15:00‘a kadar bu muhteşem konser için çıkacak öncelikli biletleri alabilecekler. Her Doritos Akademi üyesi, Live Nation Global Touring prodüksiyonu ve BKM-GNL organizasyonu ile gerçekleşecek olan Madonna konserine en fazla 4 adet bileti erken alma hakkına kavuşacak.

 Doritos Akademi’ye nasıl üye olunuyor?

 “Yılın en şekilli cipsi” Fritos’un eğlence ve lezzet dolu dünyasına dahil olmak için “Hayata baharat katan okul” Doritos Akademi’ye www.doritosakademi.com ve www.facebook.com/DoritosTurkiye adresleri üzerinden kayıt yaptırmak yeterli.

 Efsane yıldız Madonna’nın 7 Haziran Perşembe akşamı Doritos sponsorluğunda İstanbul Türk Telekom Arena’da gerçekleşecek konserinin tüm biletleri de 22 Şubat Çarşamba günü saat 10:00’dan itibaren Biletix satış noktalarından satın alınabilecek. Madonna’nın Türkiye konseri  Live Nation Global Touring prodüksiyonu, BKM-GNL organizasyonu ve Doritos ana sponsorluğunda düzenleniyor.

 

Yorumlar