Mağazada olmayan hediyeleri siz alın!

Yılın en romantik günü kapıda. Bu kadar romantik bir günde sevgilinize ya da eşinize sıradan bir hediye vermeyeceksiniz değil mi?

Mağazada olmayan hediyeleri siz alın!

Mağazalarda kendisinin rahatlıkla bulabileceği bir hediye yerine, az rastlanan, birbirinden şık ve kaliteli ürünler arasından seçim yapmaya ne dersiniz? O halde 30 Ocak’tan sonra Daybuyday’de düzenlenecek olan çok özel Sevgililer Günü kampanyalarını kaçırmayın!

Mücevherden parfüme, saatten iç çamaşırına, çantadan ayakkabıya Armani, Bulgari, Camel Active, Carrera, Chanel, CK, Intimissimi, Taghuer, Toywatch, Victoria’s Secret gibi seçkin markaların benzersiz ürünlerini Daybuyday.com’da çok özel fiyatlarla bulacak ve aşkınızın paha biçilemez olduğunu kanıtlayacaksınız.

Aldığınız tüm hediyeler tek paketle gönderiliyor

Daybuyday.com, diğer özel alışveriş (private shopping) sitelerinde bulunmayan “tek sepette çok kampanya” özelliği sayesinde üyelerini farklı markaların ürünlerini ayrı ayrı satın almak ve her bir alışveriş için ayrı ayrı kargo ücreti ödemek zorunda bırakmıyor. Daybuyday.com’da hediye alışverişine çıkanlar, farklı kampanyaların ve farklı markaların ürünlerini aynı sepete dolduruyor ve tek seferde yüzde 90’lara varan indirimlerle alışveriş yapmanın keyfini çıkartıyor. Üstelik siparişlerin kargo ile teslimatı için fazladan para harcamaya da gerek kalmıyor. Daybuyday.com’un 'tek sepette çok kampanya' avantajıyla her ürün için aynı işlemleri defalarca tekrarlamak ve her defasında kargo ücreti ödemek tarihe karışıyor.

Üstelik yakın arkadaşlarını davet eden üyeler, onun yaptığı ilk alışverişten 20 TL hediye çekini kazanabiliyor ve o çok beğendiği ürünü yüzde 90’ın da üzerinde bir indirimle satın alabiliyor.

Yorumlar