Makyaj çantasında olması gerekenler nelerdir kaş şekillendiriciyi unutmayın!

Makyaj çantasında olması gerekenler nelerdir? Bir kadının yanında olmazsa olmazı makyaj çantasında olması gereken ürünleri hadi hep beraber inceleyelim!

Makyaj çantasında olması gerekenler nelerdir kaş şekillendiriciyi unutmayın!

Her kadının ofiste veya zamansız durumlara karşılık her zaman hazırda olması gereken makyaj çantasında bulunması gereken bazı makyaj malzemeleri olması gerekmektedir. Sabah işe giderken keyfiniz yerinde olmayabilir ve canınız makyaj yapmak istemeyebilir. Ancak gün içerinde acil durum toplantısına gitmeniz gerektiğinde yüzünüzü bir nevi renklendirecek malzemelere ihticaç duyduğunuz zamanlar olabilir. Bu tarz durumlarda solgun cildinizi renklendirecek ufak tefek makyaj malzemeleriyle yüzünüzü renklendirecek malzemeleri elmaelma.com okurları için sıraladık! Bakın bir makyaj çantasında durumu kurtarması gereken o ürünler neymiş hadi gelin hep beraber inceleyelim...

RENKLİ NEMLENDİRİCİLER!

İster yoğun ister hafif kapatıcılıkta bir nemlendiriciyi her zaman çantanızda bulundurun. Hasta olduğunuz zamanlarda olduğundan daha solgun görünen cildinizi renklendirmek için kullanabilir veya acil buluşma durumlarında günün kurtarıcısı olan makyaj malzemelerden biri de renkli nemlendiricilerdir.

KAPATICIYI UNUTMAYIN!

Yanınızda göz altlarınızı veya ihtiyacı olmayanlar için yüz bölgesinde çıkan cilt lekelerini kapatmak için zaman zaman kapatıcıya ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte makyaj çantalarının olmazsa olmaz olan bir diğer ürünü de kapatıcı olacaktır.

DOĞAL KIZARIKLIK İÇİN ALLIK!

Çantanızda cildinizi renklendirmek için her zaman cilt renginize uygun bir allık bulundurun. Pratik ve hızlı makyajların vazgeçilmez bir diğer ürünü de allık olacaktır.

ÇEKİCİ BAKIŞLAR İÇİN MASKARAYI UNUTMAYIN

Hangi makyajı yaparsanız yapın makyaj çantasınızda bakışlarınıza derinlik kazandırmak için her zaman maskara bulundurun. Alt ve üst kirpiklerinize ister arttırarak ister doğal kıvırıklık kazandırmak için uygulayabilirsiniz.

RENGİ SİZE KALMIŞ! RUJU UNUTMAYIN

İster dudak renginizde ister koyu renkli rengi size kalmış olan herhangi bir tonlamada mutlaka bir ruj bulundurun. Dudaklarınızı renklendirmek için makyaj çantalarının olmazsa olmazı makyaj ürünlerinden biride ruj olacaktır.

HACİMLİ KAŞLAR İÇİN KAŞ ÜRÜNLERİ

Her ne kadar kişinin tercihine ve zevkine göre değişen bir makyaj ürünü de olsa eğerki günlük hayatınızda çok fazla makyaj yağmıyorsanız bile yüzün ifadesini belirleyen kaşları dolgunlaştırabilir veya tarayabilirsiniz. Bunun içinde bir adet kaş ürününü bulundurmanız gerekecektir.

Yorumlar