Makyaj çeşitleri nelerdir ortamına göre makyaj nasıl yapılır ipuçları nelerdir?

Bir çok kadın için vazgeçilmezi oynayan makyaj dünyası hakkında bugün sizler için ortamına göre makyaj nasıl yapılması gerektiğine dair bir önerilerde bulunduk.

Makyaj çeşitleri nelerdir ortamına göre makyaj nasıl yapılır ipuçları nelerdir?

Hemen hemen her kadının makyaj konusunda bir stili vardır. Bugün elmaelma.com okurları için ortamına uygun makyaj nasıl yapılır hangi ortamlarda makyajınız nasıl ve ne derece olmalıdır ufak dokunuşlarla nasıl etkili bir görünüme kavuşabilirsiniz gibi ufak tüyoları sizler için derledik. Sizde sizin için hazırladığımız tüyoları deneyerek etkili bir görünüme sahip olabilirsiniz...

STANDAR HAFTA SONU ALIŞVERİŞLERİ

Hafta içinin verdiği yoğunlukla hafta sonları kendinizi attığınız alışveriş mağazalarında denediklerinizin tam anlamıyla bir bütünlük sağlaması için makyaj ve saçlarınızın düzenli ve doğal olmasına özen göstermelisiniz. Makyajınız çekici ancak bir o kadarda sade ve doğal olmasına özen gösterebilirsiniz. Saçlarınıza en kötü aralıklı bir fön çekerek deneyeceğiniz kıyafetlerle nasıl duracağına dair ufak fikirler edinebilirsiniz.

İLK BULUŞMADA...

Hangş konudan bahsettiğimizi az çok anlamışsınızdır. Sizde ufak heyecanlar yaratan ve heyecanlandıran biri ile randevunuz varsa ki bu ilk buluşmaysa size en mantıklı ve önemli tavsiyemiz doğal bir makyajdır. Tabikide makyaj yapmayın demiyoruz ancak konu erkekler olunca moda ve trendleri geri planda bırakmak gerekiyor. Malum erkekler doğal olanı ve her zaman sadeliği sever bu yüzden ilk buluşmada kırmızı bir ruj ve ağır bir makyaj yaparak o günü riske atmayın!

BİTMEK BİLMEYEN GECE PARTİLERİ

Ne alışveriş ne de ilk buluşma gece ve parti kelimesi biraraya gelince abartmanın dibini görebilirsiniz. Parlak farlar ve koyu renk rujlar istediğiniz ölçüde serbest kızlar! 

AİLE KONSEYİ BULUŞMA YEMEKLERİ

Eee neticede konu aile olunca işin içerisine yine doğallık giriyor. Hafif şeftali ve pembe tonlarını göz önünde bulundurarak kirpik diplerinizi doldurup şeftali tonlarında bir makyaj yapabilirsiniz.

Yorumlar