Makyaj tüyoları nasıl yapılır püf noktaları nelerdir?

Güzelliğinizi parlatmaya yardımcı olacak 4 makyaj tekniğini elmaelma.com okurları için derledik. Güzelliğinizi ön plana çıkarmaya ne dersiniz?

Makyaj tüyoları nasıl yapılır püf noktaları nelerdir?

Yaş ilerledikçe yüzdeki ince çizgiler belirginleşiyor. Ancak ne yazık ki yaşı ve zamanı geri alma gibi bir şansımız yok! Bu durumda ne yapmamız gerekiyor? Sorusuna cevap olarak, güzelliğinizi ön plana çıkarmak için günlük makyaj rutinlerinizi dikkate almanız gerekiyor. Bugün sizler için makyajın 4 temel aşamasını bir araya getirdik!

1) KUYRUKLU EYELİNER İLE KUSURSUZ BAKIŞLAR!

Eyelinerçekebilmek için profesyonel olmanıza gerek yok. Basit tekniklerle kusursuz bakışlara sahip olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bir nasıl bir eyeliner istediğinizi belirlemek ve bir kaç alıştırma yaparak üstesinden gelebilirsiniz. 

2) DUMANLI GÖZ MAKYAJI ÜLE BÜYÜLEYİCİ BAKIŞLAR ELDE EDİN!

Sosyal medyada gördüğümüz profesyonel dumanlı göz makyajları sandığınız kadar zor değil! Yapmanız gereken tek şey gözlerinize uygulamak istediğiniz koyu renk seçimini yapıp açık ve koyu tonlarda aynı renkli bir palet alıp açık renkle göz kapağınızın rengini eşitleyip göz kapağınızın katlanma bölgesine kadar açık renkle başlayıp yavaşça kolaylaştırıp temiz bir karıştırma fırçası ile yaymak! İşte bu kadar kolay!

3) KONTÜR UYGULAMASI İLE YÜZ HATLARINIZI ÖN PLANA ÇIKARIN!

Yüz hatlarınızı belirginleştirmenin temel yolu kontür makyajından geçmektedir. Eğerki hafif balık etli yüzünüzü keskinleştirip zayıflatabilir hatta yüzünüzde ön plana çıkarmak istediğiniz yerleri kontür yardımı ile ön plana çıkarabilirsiniz.

4) BRONZER OLMAZSA OLMAZLARINIZDAN!

Son dönemlerde fondöten kadar yaygın olarak kullanılan makyaj malzemelerden biri de bronzerdır. Cronzer sayesinde yüzünüzü hafif güneşten yanmış bir görüntü vererek yüzünüzü ısıtabilirsiniz. Çantanızdan eksik etmemeniz gereken makyaj malzemelerden biri de mutlaka bronzer olmalıdır.

Yorumlar