Marilyn Monroe'dan neler öğrendik?

...



Tarihin asla unutmayacağı en önemli seks ve güzellik sembolü kim desek, aklınıza Marilyn Monroe gelmez mi? Zaman geçse de güzellik dünyasının ondan öğrendikleri asla eskimiyor.

Nedir bu 'Marilyn öğretileri'?
10 1


Çok koyu saç renklerini tercih etmeyin. Modellik kariyerinin ilk günlerinde kumral saçlarını platin sarısına çeviren Marilyn Monroe bu kararından asla pişmanlık duymadı. Pearl Porterfield, Monroe'nun bu altın renkli bukleleri için eski tip bir peroksit kullanmıştı. Artık daha fazla yöntem var. Göz renginiz ne kadar açıksa, saçlarınız için o kadar açık renkleri tercih edebilirsiniz. Koyu tenliyseniz balyaj ve gölgeyi deneyin.
10 2


Mariyln Monroe'nun yüzünde hep puslu bir parlaklık ve canlılık vardı. O dönemde Photoshop'un olmadığını biliyorsunuz. Peki yıldızın sırrı neydi? Yüzündeki tüyler!

Mariliyn Monroe özellikle stüdyo çekimleri sırasında yüzündeki tüyleri aldırmayı kesinlikle reddediyordu. Şeftali tüyleri ışığı yansıtarak yüzüne sevdiği bir hale efekti katıyordu. Elbette sakalınız olması gerektiğini svaunmuyoruz, fakat ince tüylerinizi lehinize çevirebilirsiniz.
10 3


Mariyln Monroe, tıpkı ilaç takip eder gibi etkisini kaybeden nemlendiricisini hemen yenilerdi. Hatta yaptığı seçimin mükemmellliğini ürünün hala piyasada olmasından anlayabilirsiniz. Elizabeth Arden'in sekiz saat boyunca etkili kremini yanından ayırmamakla gördüğünüz gibi doğru bir seçim yapmış. Yıldız, gece için de ayrı bir krem kullanıyordu.
10 4