Megastar Tarkan yaz konserlerinin çoğunu askıya aldı!

Tarkan'ın kızı ne zaman doğacak? Yazın vereceği konserleri kızı ile vakit geçirmek için askıya aldı!

Megastar Tarkan yaz konserlerinin çoğunu askıya aldı!

Megastar Tarkan'ın kızı ne zaman doğacak? Megastar doğacak kızı için yaz dönemindeki tüm konserlerini askıya aldı! Ağustos ayının ilk zamanlarında kızını kucağına almak için sabırsızlanan Megastar Tarkan yaz ayındaki tüm konserlerini ileri tarihe aldı. Yeni doğacak kızı için yaz programını ve konserlerini ayarlamaya çalışan Tarkan kızını kucağına almak için adeta sabırsızlanıyor.

Tarkan, tüm planlarını ağustos ayında doğacak kızına göre yapıyor. Eylülde vereceği konserleri ekim ayına erteleyen Megastar, kızıyla zaman geçirmek istediği için projelerini kısa bir süre askıya aldı. Ağustos ayının ilk günlerinde kızını kucağına almaya hazırlanan Tarkan, tüm planlarını bebeğine göre yapıyor. Milliyet'in haberine göre doğum için eşi Pınar Dilek’le Almanya’ya giden Megastar, ‘10’ albümünden ‘Kedi Gibi’ şarkısına klip çekmek için iki günlüğüne İstanbul’a geldi. Sanatçı, hava şartlarının olumsuz olması nedeniyle, klibi çekemese bile, bu akşam eşi Pınar Dilek’in yanına Almanya’ya dönecek.

tarkan tüm konserlerini kızına göre ayarlıyor

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde her yıl eylülde arka arkaya konser veren Tarkan, bu defa tarihleri erteledi. Ağustos ayında dünyaya gelecek kızının yanında olmak isteyen sanatçı, ekimde hayranlarının karşısına çıkmayı planlıyor. Baba olacağı için çok heyecanlı olan Megastar’ın, bebeğine koyacakları ismi ise henüz belirlemediği öğrenildi.

Yorumlar