Meghan Markle ve Kate Middleton Prenses Eugenie'nin düğününde ne giydi?

Prenses Eugenie'nin düğününde en çok merak edilen iki kadın Kate Middleton ve Meghan Markle'ın kıyafetlerini sizin için derledik.

Meghan Markle ve Kate Middleton Prenses Eugenie'nin düğününde ne giydi?

İngiltere kraliyet ailesinin üyesi Prenses Eugenie hayatını Jack Brooksbank ile birleştirdi. Kraliyet düğününün en çok merak edilenleri arasında Kate Middleton ve Meghan Markle'ın kıyafetleri vardı. Her zaman kendilerine has tarzlarıyla farklı görünmeyi başaran iki elti bugün de şıklıklarıyla göz doldurdu. Meghan Markle koyu renk bir takım tercih ederken, Kate Middleton'ın tercihi fuşya renkten yana oldu. 

Meghan Markle

Meghan Markle kraliyet düğünün lacivert etek ve ceketten oluşan bir kombinle katıldı. Süet lacivert stilettolar tercih eden düşeş, şapka ve çanta tercihini de lacivertten yana yaptı. Meghan'ın tasarımcı tercihi de kendi düğününde gelinliğini tasarlayan Givenchy oldu. 

Kate Middleton prenses eugenie düğünü

İngiltere tahtının ikinci varisi Prens William'ın eşi Kate Middleton'ın düğün tercihi ise tek parça bir elbise oldu. Fuşya renkli kısa kesim elbiseyi Kate Middleton siyah çanta ve ayakkabıyla tamamladı. Kate şapka tercihinde ise fuşyayı kullandı. 

Sarah Ferguson

Gelinin annesi Sarah Ferguson ve kız kardeşi Prenses Beatrice ise yeşil ve mor tercihleriyle düğüne katıldı.

 

Yorumlar