Mehmet Ali Erbil yoğun bakımda vücudunda kırıklar var!

Mehmet Ali Erbil, özel hastanede tedavi altına alındı. Kızı Sezin Erbil, "Babam evdeyken düşmüş. Durumu kritik değil ama vücudunda kırıklar var."dedi.

Mehmet Ali Erbil yoğun bakımda vücudunda kırıklar var!

Sunucu Mehmet Ali Erbil, evinin banyosunda düşerek yaralandı. Hastaneye kaldırılan Erbil, göğüs boşluğunda kan toplanması nedeniyle ameliyat edildi. Ünlü sunucunun kızı Sezin Erbil, "Babam evdeyken düşmüş. Durumu kritik değil ama vücudunda kırıklar var." açıklamasında bulundu.Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili hastaneden açıklama, "Operasyon başarıyla sonuçlanmış ve hastamız yoğun bakımda takibe alınmıştır. Genel durumu şu an iyidir" denildi.Erbil'in hastaneye kaldırılmasının ardından ünlü simalar ve sevenleri hastaneye akın etti.

 "EVDEYKEN DÜŞMÜŞ"

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, İstanbul Maslak'taki bir özel hastanede tedavi altın alındı. Kızı Sezin Erbil, "Babam evdeyken düşmüş. Durumu kritik değil ama vücudunda kırıklar var." açıklamasında bulundu.

mehmet ali erbil

 YAKIN DOSTLARI HASTANEYE KOŞTU

 Erbil'in hastaneye kaldırılmasının ardından ünlü simalar ve sevenleri hastaneye akın etti. Hastanede yapılan açıklamanın ardından sevenlerini rahatlatan Erbil'in yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

mehmet ali erbil

mehmet ali erbil

Yorumlar