Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşinden yeni açıklama solunum cihazından ayrıldı!

Yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbi'in doktor kardeşinden yeni açıklama geldi. Yeşim Erbil, Mehmet Ali Erbil'in solunum cihazından ayrıldığını duyurdu.

Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşinden yeni açıklama solunum cihazından ayrıldı!

Evinin banyosunda düştükten sonra ''Kaçış Sendromu'' hastalığı nükseten Mehmet Ali Erbil'in bir süredir yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Mehmet Ali Erbil'in kardeşi Yeşim Erbil, abisinin rahatsızlığı ile bizzat ilgileniyor. Yeşim Erbil, Mali ile ilgili umut verici açıklamalarda bulundu. Nerdeyse, bir aydır yoğun bakımda olan sanatçının durumu hakkında bilgi veren Yeşim Erbil, bir nebzede olsa yüreklere su serpti. Yeşim Erbil, "Abim uçurumdan düşüyordu, ipi tuttu" dedi. Mehmet Ali Erbil'in solunum cihazından ayrıldığını duyurdu. 

"YOĞUN BAKIMDA TEDAVİSİ DEVAM EDECEK"

Bir aydır yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında son bilgiyi doktor kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil sosyal medyadan paylaştı. Mehmet Ali Erbil'in solunum cihazından ayrıldığını belirten Yeşim Erbil, "Abimin tedavisi yoğun bakımda devam edecek" dedi.

''SOLUNUM CİHAZINDAN AYRILDI''

İşte Yeşim Erbil'in açıklaması:

"Son durumu paylaşmak istiyorum. Abim uçurumdan düşüyordu, çakılmak üzereyken uzatılan ipi tuttu. Aslında özeti bu. Solunum cihazından ayrıldı. Çok uzun ve yıpratıcı travmanın yarattığı hasarı vücut onaracak. Yoğun bakımda tedavi devam edecek. Bu süre ne kadar olacak bilemeyiz."

mehmet ali erbil'in doktor kardeşinden yeni açıklama

Yorumlar