Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarıyor!

Aveda, meme kanseri testinin gerekliliğini dünya genelinde başlattığı bir kampanya ile hatırlatıyor. Alınacak her bir Aveda el kremi için 7TL, Meme Kanseri Araştırma Vakfı’na aktarılacak.

Meme kanserinde erken teşhis hayat kurtarıyor!

Aveda, her yıl meme kanseri bilinçlendirme ayı olarak ilan edilen Ekim ayı boyunca, önemli bir bilinçlendirme kampanyasına imza atacak. Buna göre; ay boyunca ambalajı üzerinde meme kanserine karşı bilinçlenmenin simgesi olan pembe kurdela taşıyan özel üretim Aveda Hand Relief’in her birinin satışından elde edilecek 7 TL, Meme Kanseri Araştırma Vakfı’na bağışlanacak.

150 ml.’lik özel üretim ambalajlarda satılacak Aveda Hand Relief el kremleri, 125 ml.’lik orijinal el kremi ile aynı fiyata; 60 TL’ye satılacak.
Aveda, kampanya süresince kullanıcılarına meme kanseri testinin gerekliliğini hatırlatırken; bir yandan da erken teşhisin önemine vurgu yapacak.

2011 yılı boyunca pembe kurdelalı Aveda Hand Relief’lerin tüm dünyadaki satışı tamamlandığında, Aveda’nın gelir toplama hedefi 270 bin doları bulacak. Aveda, bu kampanya ile Meme Kanseri Araştırma Merkezi için bugüne dek 1.8 milyon dolar bağış topladı.

Aveda ürünlerine ulaşılabilecek kuaför salonları; Akmerkez Erdem Kıramer, Anadolu Hisarı Erdem Kıramer, Akbatı Erdem Kıramer, İstinyepark Erdem Kıramer
 

Yorumlar