Merkür retrosu Akrep etkileri iş hayatınız karışabilir!

Merkür retrosu Akrep burcunu nasıl etkileyecek? 26 Temmuz perşembe günü başlayacak olan Merkür gerilemesi yani retro Akreplerin kariyer alanını etkleyecek.

Merkür retrosu Akrep etkileri iş ve kariyer alanında kendini gösterecek. 26 Temmuz 2018 cuma gece saat 01.02'de başlayacak olan Merkür gerilemesi Akrep burcu etkileri zorlayıcı olacak. Merkür retrosu Akrep burcunda kalabalık ortamlarda sıkıntılar yaratacak. Astrolog Hande Kazanova'nın Merkür gerilemesi Akrep burcu etkisi yorumlarına göre, Merkür retrosunun başlayacağı perşembe gününden itibaren Akrepler mali konularda da dikkatli olmalı. Merkür gerilemesinden bir gün sonra başlayacak olan Ay tutulması da Akrep burçları için retronun zorluklarını arttıracak. İşte Merkür Akrep retrosunda yaşanacak olanlar.

 

"Perşembe günü Merkür geriliyor, Merkür sizin kariyer ve iş alanlarınızda gerileyecek sevgili Akrep’ler. Göz önünde buluncağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde, kariyerinizi ilgilendirecek önemli konularda iletişim sıkıntılarına açık olacaksınız. Cuma günü oluşacak tam Ay tutulması ev, aile, yuva alanlarınızı tetikleyecek. Oldukça sert ve etkili etkilere sahip bir tutulma olacak. Ev, aile, yuva ve gayrimenkul ile ilgili olayları bir kaç kez gözden geçirmek ve sinirlerinize hakim olmak hayat kurtarabilir."

MERKÜR RETROSU HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

Merkür retrosuyla ilgili öncelikle şunu söylememiz gerekiyor. Merkür iletişimle ilgili her şeyin hükümdarıdır. Merkür, günlük olarak, günlük hayatımızda karşılaştığımız önemsiz detayların yanı sıra, notlar, hatırlatmalar, telefonlar, rutin, otomobiller, yazılı mesajlar, e-postalar, teknoloji, ithalat, ihracat, cep telefonu gibi temel bilgileri de temel olarak aklımızda geçen her şeyi yönetir. Merkür güneş sisteminin en küçük gezegeni ve aynı zamanda en hızlısıdır, çünkü güneşin yörüngesini sadece 88 günde tamamlar.Hızlı derken, sadece hızdan bahsetmiyoruz, aynı zamanda genel çevikliğinden bahsediyoruz. Roma mitolojisinde, Hermes, Merkür, Olympian tanrılarının en zekisi olarak anılırdı. Hermes onların habercisi ve tercümanıydı, dolayısıyla "Merkür, haberci" terimiydi.

MERKÜR ASLAN RETROSU 

26 Temmuz'da Merkür gerilemesi gece saat 01.02'de başlayacak. Merkür Aslan burcunun izinde geriye doğru hareket etmeye başlayacak. Merkür gerilemesi denilince ilk akla gelen bozulan elektronik eşyalar olur. Ancak Merkür retrosunun etkileri sadece bundan ibaret değil. Bu etkileri anlatmadan önce Merkür retrosunda tam olarak neler oluyor, Merkür gerçekten geriye gidiyor mu sorularına hızlı bir yanıt verelim. Retro terimi, gezegenin yavaşladığı anlamına gelir, ancak Dünya'dan gözlemlendiğinde, geriye doğru gidiyor gibi görünür. Bu nedenle Merkür gerilemesi olarak anılır.  Bir gezegen gerilerken, enerjik teması tersine yani içe doğru çevrilir. Bu durumda ateşe odun atmak gibi bir durum yaratır.

Merkür retrosu sırasında bir çoğunuz normalden çok daha fazla konuşkan olacağız. Tutkulu konuşmalar havayı dolduracak ve özgün düşüncelerimiz özgürce akacak. Bu yılki Merkür retrosu baş ağrılarını tetikleyebilir. Ayrıca güç ve ego çatışmalarını da tetikleyebilir. Özellikle karşınızdakini suçlamak konusunda dikkatli olun. Merkür retrosu sırasında sabırsızlıktan kaçının. Sabırlı ve dürüst olun. Merkür retrosu sırasında yeni sözleşmeler yapmayın. Ağustos sonuna kadar büyük yeni başlangıçlardan kaçının. Ancak Merkür retrosunun yarattığı enerji retro sonrası yeni başlangıçlar ve tutkulu atılımlar için yeni bir güç yaratacak. Bu fırsatı kaçırmayın.

2018'İN SON MERKÜR RETROSU NE ZAMAN?

2018 yılının ilk Merkür retrosu 22 Mart-15 Nisan arasında Koç burcunda gerçekleşmişti. 26 Temmuz'da başlayacak olan yılın ikinci Merkür gerilmesi 18 Ağustos'ta sona erecek. 2018 yılının son Merkür retrosu ise 16 Kasım'da başlayıp 6 Aralık'ta sona erecek. 

YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN MERKÜR RETROSU HAKKINDA BİLİNMESİ GEREKEN HER ŞEY

 

Yorumlar