Merve Boluğur Murat Dalkılıç'ın yeni sevgilisi Hande Erçel'i bu sefer çığırından çıkartacak!

Merve Boluğur Murat Dalkılıç ile olan evliliği bittikten sonra gündeme çeşitli konularla gelmişti! Ancak bu sefer yaptığı Hande Erçel'i kızdıracağa benziyor!

Merve Boluğur Murat Dalkılıç'ın yeni sevgilisi Hande Erçel'i bu sefer çığırından çıkartacak!

Merve Boluğur yakışıklı popçu Murat Dalkılıç ile 2.5 yıllık evliliklerinde geçtiğimiz yıl yollarını ayırma kararı almışlardı. Ancak bu ayrılık Murat Dalkılıç taraflı bittiği Merve Boluğur'un eski eşinden hala vazgeçemediği iddiaları gündemden bir türlü düşmüyor! Ayrılıklarından bir süre sonra yakışıklı popçu Dalkılıç, genç oyuncu Hande Erçel ile aşk hayatına yeni bir yelken açtı! Ancak aşk haberlerinden sonra arkadaşlarıyla gece hayatını renklendiren Merve Boluğur kendisini arkadaşlarına ve iş hayatına adadı.

Kendi markasında kozmetik ürün satan Merve Boluğur, iş hayatında istediği başarıyı elde edemedi! Sürekli olarak eski eşini unutamadığı hakkında ufak parçalar bırakan Boluğur, bu sefer son noktayı koydu! Uçankuş'un haberine göre, eski eşi Murat Dalkılıç'ın kendisine evliliklerinde hediye olarak aldığı bilekliği kullanıyormuş! Kendine uğur ve şans getirdiğini düşünen bu bilekliği iş yerinde, günlük hayatında sürekli olarak taktiği söyleniyor. Ancak bu haberler Dalkılıç'ın yeni sevgilisi Hande Erçel'in kulağına gittiğinde teğkisinin ne olacağı merak edilmiyor değil!

Yorumlar